Software

Handelssoftware is het belangrijkste hulpmiddel voor u als belegger, omdat het de schakel vormt tussen u en de aandelenmarkt.

Elke belegger handelt op zijn eigen manier en dat omvat verschillende wensen en behoeften als het gaat om handelssoftware. Daarom bieden wij bij LYNX verschillende oplossingen aan die bij elke situatie passen.

LYNX+

Bij LYNX staan we niet stil. Elke dag streven we ernaar om uw beleggingservaring te verbeteren, zodat u nog meer uit uw portefeuille kunt halen. Daarom hebben we LYNX+ geïntroduceerd.

Trader Workstation

Op het TWS-platform vindt u veel interessante tools, zoals technische indicatoren, de OptionTrader, Risk Navigator, Probability Lab en nog veel meer.

LYNX Trading App

Als u een iPhone heeft of een mobiele telefoon gebruikt met Android, kunt u de LYNX Trading App downloaden. Ook als u onderweg bent kunt u hierrdoor de markt en uw portefeuille in de gaten houden en eenvoudig orders plaatsen.

TeamViewer

Met behulp van deze software kan onze servicedesk na uw goedkeuring verbinding maken met uw apparaat en u direct op uw scherm ondersteunen.

Veelgestelde Vragen

TWS is beschikbaar om te downloaden op Mac, Linux en Windows. U kunt de downloadlinks hier vinden.

Jazeker, LYNX+ is geoptimaliseerd voor gebruik in de browser van uw mobiele telefoon. U kunt naar LYNX+ navigeren zoals gewoonlijk en inloggen met uw inloggegevens. Dit kan een gebruiksvriendelijker alternatief zijn voor de uitgebreide LYNX Trading App.

Uw account, orders en portefeuille worden gesynchroniseerd, of u nu LYNX+ op uw computer of mobiele apparaat, TWS of de LYNX Trading App gebruikt. U kunt handelen, orders aanpassen of uw portefeuille volgen op alle verschillende platforms.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam