LYNX Trading App

Als u een iPhone of een mobiele telefoon met Android heeft, kunt u de mobiele applicatie LYNX Trading downloaden. Zo kunt u ook als u onderweg bent altijd uw portefeuille raadplegen en naar wens transacties uitvoeren.

Download

  • Scan de QR code met uw smartphone camera
  • Installeer de LYNX Trading mobiele applicatie op uw smartphone en open de applicatie.
  • Log in met uw gegevens om te beginnen handelen of kies voor Registreer LYNX Key om de tweestapsverificatie in te stellen. De volledige instructies kunt u hier nalezen.

Handelen in de LYNX Trading App

Maak kennis met de LYNX Trading App en ontdek alle functies. Van het indienen van orders tot het omwisselen van valuta en het evalueren van portefeuilles, de Trading App biedt een complete oplossing voor uw smartphone en tablet. Hieronder vindt u gedetailleerde handleidingen voor de verschillende functies:

LYNX Key

LYNX Key is een onderdeel van de LYNX Trading App.

Met de LYNX Key twee-factor authenticatie kunt u snel en veilig inloggen op uw platforms, zoals LYNX+ en het Account Management. Meer informatie en de instructies voor het downloaden en installeren vindt u hier:

Veelgestelde Vragen

Met de LYNX Trading App krijgt u toegang tot een uitgebreid en bewezen mobiel handelsplatform. Ongeacht het ervaringsniveau van de handelaar, rust het platform elke gebruiker uit met essentiële tools om dagelijkse handelsactiviteiten effectief uit te voeren. Het inleggen van orders, de analyse van effecten en de diverse handelstools bieden een uitstekend alternatief voor uw desktop.

Om opties te verhandelen binnen de app, dient u ervoor te zorgen dat u vooraf handelspermissie heeft om opties te verhandelen:

  • Zoek eerst de onderliggende waarde van de optie door op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  • Zoek vervolgens naar de onderliggende waarde met behulp van de bedrijfsnaam, het symbool of ISIN. Bijvoorbeeld AAPL of Apple, of AMZN of Amazon.
  • Tik op het gewenste bedrijf en u krijgt een overzicht van alle beschikbare producten voor de onderliggende waarde.
  • Selecteer het Opties tabblad en klik op de gewenste optie. Om het orderticket te openen, klikt u op de knop Order (de weergave kan iets verschillen op Android- en iOS-versies). Stel de parameters van uw order in en klik op Versturen wanneer u klaar bent.

Naast de mogelijkheid om te kunnen handelen bevat de app ook de tweestapsverificatie LYNX Key waarmee u gemakkelijk kunt inloggen.

LYNX Trading handelt het handelsaspect af, terwijl LYNX Key de authenticatie beheert. Deze functioneren als verschillende systemen binnen één app.

Stortingen en terugboekingen kunnen worden beheerd binnen het Account Management. Vanuit de LYNX Trading App heeft u vanuit het menu direct toegang tot het Account Management zonder dat u opnieuw hoeft in te loggen. Voor een opname is echter nog wel extra verificatie vereist.

Selecteer de drie horizontale lijnen en selecteer Transfer & Pay in het menu. Om een stortingsnotificatie te maken, kiest u Deposit. Als u fondsen wilt opnemen van uw effectenrekening, tikt u op Withdrawal Funds.


Het Account Management is dan toegankelijk via de standaardbrowser van uw smartphone.

Net als het Trader Workstation kan de LYNX Trading App worden getest met behulp van een demorekening.

Download en open de app. Klik vervolgens op Probeer de demoversie om de functies te verkennen met behulp van een gesimuleerde rekening.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam