iPhone Trading App

Met de innovatieve iPhone Trading App kunt u op elk gewenst moment mobiel handelen, zowel thuis als onderweg.

De iPhone App geeft u toegang tot uw portefeuille en watchlists, u kunt grafieken bekijken en orders uitvoeren. Zo bent u altijd goed geïnformeerd en kunt u actie ondernemen indien nodig.

De trading app blinkt uit door zijn uitgebreide functionaliteiten, gebruiksvriendelijkheid en moderne functies zoals FaceID en TouchID. Met LYNX houdt u te allen tijde controle over uw effectenrekening.

Mobiel beleggen met de iPhone Trading App

Voordelen van de iPhone Trading App:

  • Effecten kopen en verkopen via de iPhone

  • Orders plaatsen, aanpassen en verwijderen

  • Realtime portefeuilleoverzicht

  • Overzicht van winsten, verliezen en marginvereisten

  • Toegang tot actuele ratings van analisten

  • Beste mogelijke beveiliging van uw portefeuille


Belangrijke features

Features van de iPhone Trading App

Mobiel beleggen iPhone Trading App - aandelen app iphone

Mobiele handel via de iPhone

De iPhone Trading App biedt u vele functies om succesvol te handelen op uw iPhone. U kunt eenvoudig een order plaatsen. Daarbij heeft u de keuze uit een groot aantal ordertypen, zoals market, limiet-, stop-, bracket- of trailorder.

iPhone Trading App: Grafieken analyseren

Grafieken analyseren via de iPhone

De iPhone Trading App is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface. U kunt kiezen tussen verschillende grafiektypen, zoals staaf- of lijngrafieken. Ook kunt u verschillende tijdsperiodes bekijken en het handelsvolume weergeven in de grafiek. Daarnaast kunt u verschillende indicatoren toevoegen aan de grafiek.

iPhone Trading App: Alerts en waarschuwingen

Alerts ontvangen

De beurs is altijd in beweging en er doen zich voortdurend mogelijkheden voor. Het is echter zeer tijdrovend om de markt en de individuele aandelen continu in de gaten te houden. Met de alertfunctie kunt u zelf koersalerts instellen en wordt u direct geïnformeerd als er een geschikt moment ontstaat. Zo hoeft u nooit een kans te missen.

iPhone Trading App: veilig mobiel beleggen

Veilig handelen met de iPhone

De beveiliging van uw beleggingsportefeuille is te allen tijde topprioriteit. De beveiligde SSL-coderingstechnologie beschermt uw portefeuille, wanneer u inlogt in de handelsapplicatie. De ingebouwde tweestapsverificatie in de app zorgt er tevens voor dat u veilig kunt inloggen in het TWS Handelsplatform.


Download Trading App

Download de Trading App voor iPhone in de App Store

Om de iPhone Trading App te installeren, klikt u op onderstaande button. Deze verwijst naar de Trading App in de App Store, waarvandaan u binnen enkele seconden de app kunt downloaden.

Download de LYNX Trading App in de App Store voor iPhone en iPad

iPhone Trading App: Download in app store