Aandelen handelen

Of u nu een doorgewinterde belegger bent of net begint aan uw reis in de wereld van aandelen, deze pagina biedt waardevolle informatie, hulpmiddelen en begeleiding om u te helpen vol vertrouwen door de aandelenmarkt te navigeren.

Aan de slag

LYNX - dé broker voor aandelen - wereldwijd aandelen handelen

Producten zoeken

Gebruik onze intuïtieve zoekfuncties om alle mogelijkheden omtrent Aandelen te ontdekken die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Vind de juiste producten voor u.

Order inleggen

Voer uw handelsstrategieën nauwkeurig uit. Creëer en verzend orders voor verschillende financiële instrumenten, zodat u controle krijgt over uw beleggingen en uw handelsbeslissingen naadloos kunt uitvoeren.

Ontdek Short Selling

Duik in de intrigerende wereld van short selling, een strategie waarbij beleggers profiteren van de prijsdaling van een effect. Leer de basisprincipes en risico’s van short selling terwijl we deze unieke benadering van het handelen op de financiële markten verkennen.


Verhoog uw niveau in aandelenhandel

Breng uw aandelenhandel op een hoger niveau met inzichten en tools.

Het Stock Yield Enhancement Programma

Verhoog het rendement op uw portefeuille door uw aandelen uit te lenen. Profiteer van het Stock Yield Enhancement Programma via LYNX.

Abonneren op real-time koersdata

Krijg toegang tot up-to-date informatie over aandelen, grondstoffen, opties en meer, zodat u goedgeïnformeerde beleggingskeuzes kunt maken en op de hoogte kunt blijven van marktontwikkelingen.

Handelspermissies beheren

Neem controle over uw handelspermissies, stem ze af op uw specifieke behoeften en financiële profiel voor een op maat gemaakte handelservaring.

Creëer grafieken

Maak gebruik van grafieken die u helpen markttrends te analyseren en te begrijpen. Verken een reeks grafieken en diagrammen om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van technische analyse.


Beheer uw portefeuille

Als u aandelen verhandelt, is het van het grootste belang dat u uw portefeuille beheert en op de hoogte bent van gebeurtenissen die uw prestaties kunnen beïnvloeden.

Uw watchlists optimaliseren

Watchlists zijn essentiële hulpmiddelen voor een belegger om in real-time verschillende posities in de gaten te houden.

Bekijk uw dividenden

Dividenden spelen een cruciale rol in beleggingsportefeuilles en bieden beleggers een manier om inkomsten te verdienen uit hun bezit. Lees hier hoe u ze kunt vinden.

Controleer uw Corporate Actions

Corporate actions vereisen dat u keuzes maakt, u kunt deze beheren in de Corporate Action Manager. De instructies voor het indienen van uw keuzes vindt u hier.

LYNX - dé broker voor aandelen wereldwijd aandelen kopen