Client Zone

In uw Client Zone kunt u in één oogopslag alle belangrijke documenten zien en bent u direct op de hoogte van het laatste nieuws. Ontdek in een paar stappen de Client Zone van LYNX+:

Log in

Selecteer in het menu rechtsbovenin het poppetje en selecteer Client Zone.

Selecteer een categorie

Kies tussen ongelezen berichten, documenten of antwoord op een open verzoek.

  • Verzoeken: Hier heeft u toegang tot alle berichten en verzoeken van onze administratieve afdeling. Beantwoord deze verzoeken zo grondig mogelijk en stuur eventueel gevraagde aanvullende documentatie mee.
  • Documenten & Berichten: Hier vindt u belangrijke berichten met betrekking tot recente wijzigingen. Daarnaast vindt u onder documenten al uw transactieoverzichten en het jaaroverzicht dat wij u elk jaar ter beschikking stellen. Onder kosteninformatie kunt u alle ex-ante kostenrapporten van de door u geplaatste orders raadplegen.
  • Kennistoetsen: Voor producten zoals opties en futures moet u naast de handelspermissies aanvullende kennistoetsen afleggen. Deze kunnen u ter beschikking worden gesteld door contact op te nemen met de Servicedesk.
  • Vragen & Feedback: Hier vindt u de link naar het Service Center en kunt u feedback en aanbevelingen voor LYNX+ achterlaten.
  • Nodig een vriend uit: Hier vindt u de benodigde gegevens als u mensen wilt uitnodigen om ook LYNX-klant te worden. U vindt hier ook de voorwaarden van deze promotie.

Veelgestelde Vragen

De volgende bestandstypen zijn toegestaan: .pdf, .jpg. jpeg en .png.

Het verstrekte identiteitsdocument moet volledig zichtbaar en leesbaar zijn. Het moet nog minstens een maand geldig zijn. Rijbewijzen worden niet geaccepteerd als identiteitsdocumenten.

Ja, u kunt inloggen in LYNX+ via de browser op uw mobiele apparaat en naar de Client Zone navigeren door de stappen in het bovenstaande artikel te volgen.

Informeer na het voltooien van een kennistoets de Servicedesk. De verwerking van de kennistoets wordt binnen 1-2 werkdagen afgerond.

U vindt het jaaroverzicht in de Client Zone onder Documenten & Berichten. Hier kunt u kiezen tussen Berichten, Documenten en Kosteninformatie. Het jaaroverzicht, mits beschikbaar, is beschikbaar in het tabblad Documenten.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam