Aandeel Argenx

Alles wat u moet weten over het aandeel Argenx: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: NL0010832176
Tickercode: ARGX | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Argenx kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Argenx: Analyses & tips

Waarom in aandelen Argenx beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Argenx. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Argenx op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Argenx te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Argenx door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Argenx te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Argenx

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Argenx: Bedrijfsinformatie Argenx SE

Argenx werd opgericht in 2008 en heeft haar hoofdkantoor in Breda. Het biotechnologiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medicijnen voor auto-immuunziekten en kanker.

Het meest verwachtingsvolle product van Argenx is ARGX-113. In oorsprong probeerde Argenx medicijnen te ontwikkelen die gebaseerd zijn op het afweersysteem van lama’s.

Verder heeft het bedrijf diepgaande samenwerkingsakkoorden met AbbVie, Bird Rock Bio en LEO Pharma. Begin 2018 had Argenx 95 werknemers in dienst.