Aandeel Argenx

Alles wat u moet weten over het aandeel Argenx: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: NL0010832176
Tickercode: ARGX | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Argenx kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Waarom in aandelen van Argenx beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Argenx. Met directe toegang tot wereldwijde handelsbeurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt gewoon voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdscerschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen van Argenx kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Argenx

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Argenx: Bedrijfsinformatie Argenx SE

Argenx werd opgericht in 2008 en heeft haar hoofdkantoor in Breda. Het biotechnologiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medicijnen voor auto-immuunziekten en kanker.

Het meest verwachtingsvolle product van Argenx is ARGX-113. In oorsprong probeerde Argenx medicijnen te ontwikkelen die gebaseerd zijn op het afweersysteem van lama’s.

Verder heeft het bedrijf diepgaande samenwerkingsakkoorden met AbbVie, Bird Rock Bio en LEO Pharma. Begin 2018 had Argenx 95 werknemers in dienst.