Justin Blekemolen

Over Justin Blekemolen
Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en de Twitter van LYNX. In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en Tostrams Groep.

Stuur een bericht naar Justin Blekemolen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Artikelen van Justin Blekemolen
Biografie van Justin Blekemolen

U kent Justin waarschijnlijk al van de LYNX Morning Call en van zijn artikelen in het LYNX Beurs & Kennisportaal of van zijn verschijningen in de landelijke media. Blekemolen staat ook regelmatig in de LYNX studio voor het geven van een Masterclass. In de LYNX Beursflash op het Youtube kanaal van LYNX bespreekt Justin Blekemolen elke week verschillende aandelen of indices op basis van fundamentele en technische analyse.

Sinds 2018 is Justin beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft onder andere artikelen over actuele onderwerpen op de beurs. Hierin deelt hij graag zijn visie op de financiële markten. Als doorgewinterde technisch analist speelt de grafiek doorgaans een belangrijke rol in het nemen van zijn beleggingsbeslissingen.

Justin heeft voorkeur voor groeiaandelen en dan met name technologiebedrijven. Hij richt zich daarbij voornamelijk op de internationale markten in Amerika, Azië en Europa. Daarnaast is hij geïnteresseerd in daytrading en de psychologische kant van beleggen.

In het verleden is Blekemolen meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.