LYNX Masterclass

LYNX biedt haar klanten sinds 2012 het educatieprogramma LYNX Masterclass aan. Hieronder vindt u het volledige programma. Klik op een masterclass om u in te schrijven.

Mocht u geïnteresseerd zijn, maar nog niet zeker weten of u het webinar live kunt volgen? Schrijf u dan toch in, na afloop ontvangt u per mail een opname van de Masterclass.

 

Augustus

Momenteel zijn er geen nieuwe masterclasses ingepland, bekijk het LYNX Masterclass archief om een masterclass terug te kijken.

Augustus

Momenteel zijn er geen nieuwe masterclasses ingepland, bekijk het LYNX Masterclass archief om een masterclass terug te kijken.
Momenteel zijn er geen nieuwe masterclasses ingepland, bekijk het LYNX Masterclass archief om een masterclass terug te kijken.
Momenteel zijn er geen nieuwe masterclasses ingepland, bekijk het LYNX Masterclass archief om een masterclass terug te kijken.

De sprekers

suleyman-van-landewijk

Suleyman van Landewijk

Head of Relations LYNX


Suleyman van Landewijk is Head of Relations bij LYNX en is verantwoordelijk voor het educatieprogramma voor particuliere beleggers. Regelmatig ontvangt hij beleggingsexperts in de LYNX Studio om de laatste ontwikkelingen op de beleggingsmarkten door te nemen.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Oprichter Commodity Discovery Fund


Willem Middelkoop is oprichter van het Commodity Discovery Fund. Daarnaast publiceerde hij meerdere boeken, zoals “Als de dollar valt” (2007) en “The Big Rest”(2013). Voorheen was Willem Middelkoop de vaste beurscommentator van RTL Z.

Andre Brouwers

André Brouwers

Directeur Beleggingsinstituut


André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was onder andere werkzaam als trader en vermogensbeheerder bij Reuters, Rabobank, VDM en Transtrend. Als ondernemer richtte hij de Alex Academy op en sinds 2011 is hij directeur en eigenaar van het Beleggingsinstituut. André Brouwers heeft inmiddels meer dan 15.000 beleggers getraind.

Justin_circle_200x200

Justin Blekemolen

Beleggingsexpert LYNX


Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX. Hij is verantwoordelijk voor het LYNX Kennisportaal en een vaste schrijver van de LYNX Morning Call. Verder geeft Justin regelmatig masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX en behandelt hij als spreker uiteenlopende onderwerpen tijdens interactieve seminars.

Jim Tehupuring

Jim Tehupuring

Eigenaar ProBeleggen.nl


Jim Tehupuring is al sinds zijn middelbareschooltijd een fanatieke belegger. Hij was onder andere werkzaam bij Alex, Binckbank en RBS Markets en is sinds 2013 eigenaar van ProBeleggen en Één Vermogensbeheer. Daarnaast is Jim Tehupuring actief als beursdeskundige voor DFT en RTL Z.

karel-mercx

Karel Mercx

Beleggingsspecialist Beleggers Belangen


Karel Mercx werkt sinds september 2015 als beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Karel is zijn beleggerscarrière ook bij Beleggers Belangen begonnen. Hij werkte hier tussen 2007 en 2013 in de functie van redacteur. In de twee jaar daarna heeft Karel als beleggingsspecialist bij LYNX gewerkt. Hij is regelmatig gastspreker op verschillende beleggingsevenementen. In 2012 won hij het grootste online beleggingsdebat van Nederland en in 2014 werd hij de beurstwitteraar van het jaar.

edward-loef-masterclass

Edward Loef

Zelfstandig beleggingsexpert


Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Landschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als ‘Certified Financial Technician’ en verzorgt beleggingspresentaties, cursussen en consults op het gebied van technische analyse.

tom-straver

Tom Straver

Business Developer


Tom Straver is Business Developer bij LYNX. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe initiatieven binnen LYNX. De afgelopen 4 jaar is Tom ook actief als handelaar voor eigen rekening. Met deze kennis geeft hij regelmatig seminars en masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX.

bas-snelders

Bas Snelders

Market maker


Bas Snelders is in 1998 begonnen als market maker op de beursvloer in Amsterdam. Nadat de beursvloer werd gesloten, heeft hij dit werk voortgezet als schermenhandelaar in Amsterdam, Sydney en Londen. Momenteel werkt Bas als zelfstandige optiehandelaar vanuit huis.

Corné van Zeijl

Corné van Zeijl

Portfoliomanager Nederlandse aandelen bij ACTIAM


Corné van Zeijl begon in 1986 zijn carrière als beursanalist bij Staalbankiers. Vervolgens was hij werkzaam bij Robeco, Zurich Financial Nederland en SNS bank. Tegenwoordig is Corné van Zeijl Portfoliomanager Nederlandse aandelen bij ACTIAM.

nico-inberg

Nico Inberg

Beleggingsexpert DeAandeelHouder.nl


Sinds 1 juni 2016 is Nico Inberg verbonden aan IEX als Head of Markets & Research. Daarvoor deed Nico ruim twintig jaar beurservaring op als partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

[/lynx_se_section]