Aandeel Berkshire Hathaway B

Alles wat u moet weten over het aandeel Berkshire Hathaway B: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US0846707026
Tickercode: BRK.B | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Berkshire Hathaway B kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Berkshire Hathaway B: Analyses & tipsWaarom in aandelen Berkshire Hathaway B beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Berkshire Hathaway B. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Berkshire Hathaway B op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Berkshire Hathaway B te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Berkshire Hathaway B door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Berkshire Hathaway B te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Berkshire Hathaway B

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Berkshire Hathaway B : fundamentele cijfers in USD

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Berkshire Hathaway B: Bedrijfsinformatie Berkshire Hathaway Inc. B

Berkshire Hathaway Inc. is de investeringsholding van beleggingslegende Warren E. Buffett. Buffett investeert alleen in veelbelovende bedrijven met een lage schuldenlast en een duidelijk bedrijfsmodel. Zijn beleggingsportefeuille bestrijkt een breed scala van verzekeringsdiensten (eigendoms-, ongevallen-, gezondheids- en levensverzekeringen) via dochterondernemingen als Geico (motorrijtuigen), General Re en Berkshire Hathaway Reinsurance Group (beide herverzekeraars) en andere verzekeringsmaatschappijen. Er zijn ook deelnemingen in het spoorwegvervoer (Burlington Northern Santa Fe), energie (MidAmerican Energy Holdings Company), financiën (BH Finance, Berkshire Hathaway Credit Corp. en Clayton Homes), verwerkende industrie (The Marmon Group) en diensten en detailhandel (McLane Company). De holding is ook betrokken bij bouwmaterialen, veiligheid in de luchtvaart, meubelen, kleding, juwelen, media en nog veel meer. De vennootschap keert over het algemeen geen dividenden uit.