Aandeel Koninklijke DSM

Alles wat u moet weten over het aandeel Koninklijke DSM: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Koninklijke DSM N.V.

ISIN: NL0000009827
Tickercode: DSM | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Koninklijke DSM kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Koninklijke DSM: Analyses & tips


Waarom in aandelen Koninklijke DSM beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Koninklijke DSM. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Koninklijke DSM op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Koninklijke DSM te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Koninklijke DSM door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Koninklijke DSM te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Koninklijke DSM

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Koninklijke DSM : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Koninklijke DSM: Bedrijfsinformatie Koninklijke DSM N.V.

Koninklijke DSM is een multinational uit de chemiesector die haar hoofdzetel heeft in Heerlen. De focus ligt op voeding, gezondheid en andere materialen. Via het produceren van voedingsenzymen, gistextracten en andere voeding gerelateerde stoffen zijn ze ’s werelds grootste voedingssupplement-, en vitaminen leverancier. Wat het domein materialen betreft, produceert Koninklijke DSM geavanceerde plastiek, vezelproducten. Wereldwijd heeft DSM ongeveer 20.000 personeelsleden in dienst.