Aandeel RTL Group

Wat is de koers en verwachting van het aandeel RTL Group? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

RTL Group S.A.
ISIN: LU0061462528 | WKN 861149
Tickercode: RTL | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel RTL Group kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Waarom in aandelen van RTL Group beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook RTL Group. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen RTL Group kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel RTL Group

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

RTL Group : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel RTL Group: Bedrijfsinformatie RTL Group S.A.

De RTL Groep is Europa's grootste exploitant van door reclame gefinancierde particuliere televisie en particuliere radio. De afkorting RTL staat voor Radio Télévision Luxembourg. Het hoofdkantoor van de RTL Groep, opgericht in 1931, staat in Luxemburg en de groep heeft 56 televisiezenders en 31 radiostations die alle reclamerelevante doelgroepen bestrijken. In Nederland maken bijvoorbeeld de tv-zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8 deel uit van de zenderfamilie. Het zendgebied van de RTL Groep strekt zich ook uit over Duitsland, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Hongarije, Kroatië en Zuidoost-Azië. In de radiosector behoren zenders als Antenne Bayern in Duitsland en RTL in Frankrijk tot de breedste zenders van de groep. Met contentproductiedochter FremantleMedia is RTL ook een van 's werelds grootste producenten van televisieprogramma's. Deze omvatten talenten- en spelshows, soapseries, telenovelas en reality-tv. De tv-programma's van het mediabedrijf worden aangevuld met webaanbiedingen, waarvan sommige gratis en andere worden aangeboden als een betaalde video-on-demanddienst. Het belangrijkste webplatform in Duitsland is RTL Now.

Address
RTL GROUP SA
Boulevard Pierre Frieden 45
1543 Luxembourg
Luxemburg

Phone
+352-2486-1

Fax
+352-2486-2760

Email
andrew.buckhurst@rtlgroup.com

Internet
www.rtlgroup.com