Aandeel RTL Group

Alles wat u moet weten over het aandeel RTL Group: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

RTL Group S.A.

ISIN: LU0061462528 | WKN 861149
Tickercode: RTL | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel RTL Group kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

RTL Group: Analyses & tips

Waarom in aandelen RTL Group beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook RTL Group. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen RTL Group op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel RTL Group te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel RTL Group door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen RTL Group te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel RTL Group

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

RTL Group : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel RTL Group: Bedrijfsinformatie RTL Group S.A.

De RTL Groep is Europa's grootste exploitant van door reclame gefinancierde particuliere televisie en particuliere radio. De afkorting RTL staat voor Radio Télévision Luxembourg. Het hoofdkantoor van de RTL Groep, opgericht in 1931, staat in Luxemburg en de groep heeft 56 televisiezenders en 31 radiostations die alle reclamerelevante doelgroepen bestrijken. In Nederland maken bijvoorbeeld de tv-zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8 deel uit van de zenderfamilie. Het zendgebied van de RTL Groep strekt zich ook uit over Duitsland, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Hongarije, Kroatië en Zuidoost-Azië. In de radiosector behoren zenders als Antenne Bayern in Duitsland en RTL in Frankrijk tot de breedste zenders van de groep. Met contentproductiedochter FremantleMedia is RTL ook een van 's werelds grootste producenten van televisieprogramma's. Deze omvatten talenten- en spelshows, soapseries, telenovelas en reality-tv. De tv-programma's van het mediabedrijf worden aangevuld met webaanbiedingen, waarvan sommige gratis en andere worden aangeboden als een betaalde video-on-demanddienst. Het belangrijkste webplatform in Duitsland is RTL Now.

Address
RTL GROUP SA
Boulevard Pierre Frieden 45
1543 Luxembourg
Luxemburg

Phone
+352-2486-1

Fax
+352-2486-2760

Email
andrew.buckhurst@rtlgroup.com

Internet
www.rtlgroup.com