Deze 6 experts voorzien u van tips & tricks tijdens het LYNX Beleggersdebat 2024

Door LYNX Research


Renteschommelingen, AI of de Amerikaanse verkiezingen: waar liggen voor de rest van het jaar de kansen & risico’s?

Tijdens het grootste beleggersdebat van de Benelux stomen zes beursexperts u klaar voor elk scenario. Ontdek hieronder welke experts u dit jaar voorzien van economische inzichten en concrete aandelen- en optietips.

Eén ding is zeker, we verleggen grenzen. Zorg dat u erbij bent! Meld u vrijblijvend aan en volg het debat live op 18 maart om 20:00 uur.


Blijft u graag op de hoogte van nieuwe beleggingsideeën en bent u benieuwd naar de visies van ervaren beleggingsexperts? Houd dan donderdag 18 maart 2024 vanaf 20:00 uur vrij in uw agenda. Deze avond presenteert LYNX live vanuit het Bimhuis in Amsterdam het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat. In deze 14e editie van het Beleggersdebat geven maar liefst zes experts hun tips voor en visie op de rest van het jaar.

De experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Corné van Zeijl – Cardano

Corné is sinds 1986 werkzaam in de financiële wereld. Eerst als analist en sinds september 1994 als belegger. Tegenwoordig is hij werkzaam als strateeg/macro econoom en lid van het asset allocatie team van Cardano. Corné is een bekend spreker in verschillende media en op conferenties en schreef verschillende boeken zoals “Centen & Sentiment’ en ‘Tegeltjeswijsheden’. Op X (Twitter) kunt u hem volgen onder @beursanalist.

Corné van Zeijl | Dit zijn de experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Jeroen Blokland – True Insights

Jeroen Blokland is oprichter en manager van het Blokland Smart Multi-Asset Fund. Ook is hij eigenaar van True Insights, een onafhankelijk informatieplatform voor beleggers. Daarvoor was hij bijna 12 jaar werkzaam bij Robeco als portefeuillemanager en fondsmanager. Ook heeft hij bij het onafhankelijke onderzoeksinstituut IRIS gewerkt en als vermogensbeheerder bij Interpolis. Het beleggingsmotto van Jeroen is “Niet verliezen is minstens net zo belangrijk als winnen”. Jeroen deelt graag zijn inzichten op X onder de naam @jsblokland

Jeroen Blokland | Dit zijn de experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Justin Blekemolen – LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. In het verleden was hij enkele jaren actief als technisch analist bij IEX/Tostrams. Sinds 2018 informeert hij beleggers over uiteenlopende onderwerpen via het LYNX Kennisportaal. U kunt hem ook kennen van de dagelijkse Morning Call, of zijn gastoptredens bij BNR Beurs en Bulls&Bears. Op X (Twitter) kun je hem volgen onder @justinblekemole.

Justin Blekemolen | Dit zijn de experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Pascal Paepen – KU Leuven

De vierde expert is Pascal Paepen. Pascal is professor Bank & Beurs aan de KU Leuven en lector aan de Thomas More Hogeschool. In het verleden was hij zakenbankier in de Londense City en presenteerde hij dagelijks een financiële rubriek op Radio1. Op spaarvarkens.be leest u regelmatig blogs van Paepen.

Pascal Paepen | Dit zijn de experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Nico Inberg – De Aandeelhouder

De vijfde expert is Nico Inberg. Inberg is als beleggingsexpert verbonden aan De Aandeelhouder. Wekelijks staat hij in de studio voor de veelbeluisterde ‘De Aandeelhouder Podcast’. Daarnaast publiceert het bedrijf wekelijks het online beursmagazine ‘De Aandeelhouder op Zaterdag’, met achtergrondverhalen, aandelenanalyses en kooptips. Inberg werkte in het verleden voor IEX en gaf daarbij leiding aan de beleggersdesk. In zijn jonge jaren was hij partner bij handelshuis Optiver.

Nico Inberg | Dit zijn de experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Hildo Laman – IEX

Hildo Laman is sinds 1 juli 2023 Hoofd Beleggersdesk van IEX. Hildo is na zijn studie Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg eerst aan de slag gegaan als optiehandelaar. Daarna is hij gaan werken bij Beleggers Belangen met als specialisme techaandelen. Hij heeft de CFA-opleiding in 2013 afgerond.

Hildo Laman | Dit zijn de experts van het LYNX Beleggersdebat 2024

Het programma

Op maandag 18 maart 2024 om 20:00 uur is het LYNX Beleggersdebat vanaf 20:00 uur live te volgen.

20:00 uur – Deel 1: De markt(r)evolutie
Het eerste deel van de avond staat in het teken van marktanalyse. Beleggingsexperts Corne van Zeijl, Jeroen Blokland en Justin Blekemolen duiken onder leiding van presentator Gerben van Driel in de stand van de economie. Het eerste deel zal naar verwachting 50 minuten duren.

21:00 uur – Deel 2: De Tips
Na een korte pauze starten we om 21:00 met de concrete aandelen- en optietips. Nico Inberg, Hildo Laman en Pascal Paepen geven achtereenvolgens hun concrete tips om beleggers te inspireren met aandelen en opties. Dit tweede deel van de avond zal naar verwachting 45 minuten duren.

Schrijf u kosteloos in en ontvang de visies en tips achteraf

Wanneer u zich inschrijft voor het LYNX Beleggersdebat ontvangt u op maandag 18 maart een e-mail met een exclusieve link naar het debat. Alle inschrijvers ontvangen achteraf nogmaals een e-mail van ons met daarin de visies en beleggingstips van de experts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.