Op dinsdag 20 augustus is Willem Middelkoop opnieuw te gast in de LYNX Studio. Eind vorig jaar wees de grondstoffengoeroe al op de grootste onderwaardering van grondstoffen in 50 jaar tijd. Nu, ruim een half jaar later, is hij terug en lijkt hij gelijk te krijgen. Jarenlang stonden de prijzen van goud en zilver onder druk. Nu de onrust in de wereld weer toeneemt, vluchten beleggers massaal richting de traditionele veilige havens.

Het beleid van de centrale banken kan opnieuw zorgen voor een sterk herstel van de edelmetalen. De extreem lage rentes en de ongekende hoge bedragen aan obligaties met een negatief rendement zullen volgens Middelkoop onvermijdelijk leiden tot een ‘Big Reset’. In 2014 bracht hij al een boek uit met de titel: “De big reset: gold wars en het financiële eindspel”. De recente ontwikkelingen op de financiële markten doen sterk geloven dat dit eindspel nu echt begonnen is.

Tijdens dit Webinar geeft Willem Middelkoop, oprichter van het Commodity Discovery Fund, tekst en uitleg en vertelt hij u alles wat u moet weten over beleggen in grondstoffen.

SPREKERS
Willem Middelkoop

Willem Middelkoop


Oprichter Commodity Discovery Fund
Suleyman van Landewijk

Suleyman van Landewijk


Head of Relations
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
60 minutes
DATUM
20 augustus
CATEGORIE
Specials