Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Brexit, Unilever en Royal Dutch’

In aanloop naar de ‘Brexit’-stemming zal menig politicus, CEO, CFO, fondsmanager en belegger zich afvragen wat er in de komende tijd zal gaan gebeuren.

Lees verder

TA: ‘Mayday, Mayday! ‘

Morgen komt het Britse parlement bijeen om te stemmen over de ‘Brexit deal’ van de Britse premier Theresa May. Deze stemming dreigt het Verenigd Koninkrijk in een constitutionele crisis te storten. Hoe het plot van deze klucht eindigt weet niemand, maar de valutamarkten anticiperen al.

Lees verder

TA: ‘Duitse rente hint op recessie’

Deze week maakte Het Financieele Dagblad bekend dat er een recessie dreigt in Duitsland nadat de industriële productie in november 4,7% lager uitviel ten opzichte van 2017. Dit nieuws volgde op een daling in de Duitse 10-jaars rente in de afgelopen 12 maanden. Wat kunnen beleggers hiermee?

Lees verder

TA: ‘Brexit en de handelsoorlog ‘technisch’’

Volgens de klassieke Dow Theorie worden alle beschikbare kennis inclusief hoop en angst voor de toekomst verdisconteerd in de beursindices. We hoeven dus niet verder te kijken dan de richting van de trend in de beurskoersen om te weten hoe de beleving is. Hoe zit dat met Brexit en de handelsoorlog?

Lees verder

TA: ‘Herstel in ArcelorMittal en Signify’

Langzaam keert de rust terug. Hoopvolle berichten over de besprekingen tussen de Amerikaanse en Chinese onderhandelaars over het handelsconflict geven een fundamenteel excuus om weer aan de koopkant te opereren. Het koersherstel in ArcelorMittal en Signify kan worden verklaard door technische argumenten.

Lees verder

TA: ‘Is de Europese technologiesector kansrijk?’

In de afgelopen 10 jaar heeft o.a. de Europese DJ Stoxx 600 Technology sector ongeveer het dubbele gepresteerd in vergelijking met de brede Europese DJ Stoxx index. Natuurlijk wordt deze groeisector getroffen als de verwachtingen worden afgezwakt. Maar biedt dit dan geen nieuwe instapkansen?

Lees verder

TA: ‘ASML en ING favoriet?’

Op 6 december 2018 bleek uit een onderzoek dat de beursexperts net als de maand ervoor razend enthousiast zijn over twee aandelen: ASML en ING. Vandaag blijkt dat beide favoriete aandelen afgelopen 20 handelsdagen met een daling van respectievelijk -8,7% en -7,4% slechter hebben gepresteerd dan de AEX-index (-5,09%).

Lees verder

TA: ‘Gooi de benzinetracker maar vol!’

Gisteren werden in de LYNX Masterclass de technische perspectieven getoond voor 2019 in uiteenlopende beleggingscategorieën. Daarbij werd vooral gefocust op de actuele status binnen de lange termijn trends. Vandaag kijken we vooral naar de korte termijn kansen, want actieve beleggers willen natuurlijk ‘vlammen’.

Lees verder

TA: ‘IJkpunten voor aan- en verkoop’

Morgen geeft Edward Loef zijn technische perspectieven voor 2019. Vandaag geeft hij u alvast enige aanwijzingen voor wat betreft enkele belangrijke ijkpunten.

Lees verder

TA: ‘Technische Perspectieven 2019’

Het einde van het beursjaar 2018 is in zicht. Menigeen vraagt zich na de recente kerstcrash waarschijnlijk af wat de financiële markten voor 2019 in petto hebben. Edward Loef geeft zijn visie.

Lees verder

TA: ‘Wie durft er nu te kopen?’

Een optimaal koersresultaat realiseren met een actief koop-/verkoopbeleid is mogelijk, mits er rekening wordt gehouden met de veranderende marktcondities en de gehanteerde beleggings-termijn. Ergens moet elke belegger zijn/haar eigen grenzen stellen voor kopen, houden of verkopen.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27