Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

De top 3 technische koopkandidaten

Beleggers zijn in staat om de markt omhoog te bieden. Een veelgestelde vraag is welk aandeel in de nabije toekomst hiervan optimaal kan profiteren.

Lees verder

Candlestick patronen: technische analyse deel 5

Candlesticks zijn populair bij actieve beleggers. Patronen die een keerpunt in de grafiek aangeven kunnen snel ontdekt worden. Lees hier een uitleg.

Lees verder

‘Exhaustion gap’ in BESI

Wij zijn getuige van een opwaartse versnellingsfase in de koers van BESI met vandaag opnieuw een opwaartse ‘gap’. Hoe kunt u hierop inspelen?

Lees verder

Koopclimax in het aandeel Galapagos

In deze technische analyse wordt aandacht besteed aan enkele gaps die nu het einde van een stijgende trend lijken te voorspellen.

Lees verder

Individueel koersrisico en marktrisico Gemalto, Aegon, ArcelorMittal & AEX

Op vrijdag 24 maart jl. werden een drietal koopkansen besproken in de aandelen: Gemalto, Aegon en ArcelorMittal. Hoe gaat het daar nu mee? Lees het hier.

Lees verder

Gap trading; herken de verschillende gaps in de grafiek: TA deel 4

Herken de verschillende gaps in de grafiek, dit helpt u bij het maken van beleggingsbeslissingen. Ontdek hoe u hierop kunt inspelen d.m.v. gap trading.

Lees verder

Winters gevoel met lentekriebels

De koersrendementen gemeten over een periode van de afgelopen 17 jaar in de Dow Jones Index zijn sinds de eeuwwisseling op een dramatische wijze geslonken.

Lees verder

Trend omkeringspatronen: technische analyse deel 3

Trend omkeringspatronen in Technische analyse. Hoe herkent u verschillende patronen; kop-schouder, dubbele bodem, dubbele top en wat kunt u hieruit opmaken?

Lees verder

Stijgende dollar en olieprijs?

De technische analyse is positief voor zowel de prijsontwikkeling van Brent Crude Oil als de US dollar index. Lees het in deze technische analyse.

Lees verder

Obama’scare’ biedt koopkansen

In deze technische analyse kijken we nadrukkelijk naar de aandelen Gemalto (-21%), Aegon (-8,8%) en ArcelorMittal (-6.7%) Hoe u kunt inspelen op de dalingen?

Lees verder

Grafiekpatronen: technische analyse deel 2

In dit tweede deel van de uitleg over technische analyse gaan we het hebben over grafiekpatronen. Wat kunt u uit verschillende koerspatronen opmaken?

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27