Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Bearsignalen bij BAM en NETFLIX’

Op de aandelenbeurzen worden zomerse waarderingen bereikt. Desondanks vallen sommige aandelen uit de toon. Denk hierbij aan BAM Groep en Netflix.

Lees verder

TA: ‘Deutsche Bank: is drie keer scheepsrecht?’

Op 8 juli trok de grafiek van Deutsche Bank de aandacht. Twee dagen later werd het beleggersvertrouwen in Deutsche Bank getest. Is 3x aandacht scheepsrecht?

Lees verder

TA: ‘Drie koersuitbraken in het vizier’

Een aantal aandelenindices bevinden zich om en nabij uitbraakniveaus. Hetzelfde geldt voor individuele aandelen. Waar zien we mogelijke uitbraken?

Lees verder

TA: ‘ASML Holding naar nieuw records’

Het aandeel ASML Holding startte de maand juli op € 189,10 en probeert nu echt opwaarts uit te breken. Lees het in de technische analyse van Edward Loef.

Lees verder

TA: ‘Buy the dip kandidaten’

De MSCI World Index noteert nog steeds onder de koerstop van januari 2018. Beleggers kunnen wachten op een uitbraak of anticiperen via ‘buy the dip’.

Lees verder

TA: ‘Uitbraak Galapagos levert doorbraak!’

Alle aandacht voor de megadeal die Galapagos heeft gesloten met het Amerikaanse Gilead Sciences. Betekent dit een aanloop naar een veel grotere doorbraak?

Lees verder

TA: ‘Uitgebroken Amerikaantjes’

Niet alle aandelen op Wall Street weten de weg naar boven te vinden. Het maken van selectieve keuzes is belangrijk voor winst. Vandaag noemen we er twee.

Lees verder

TA: ‘Dubbele muur van zorgen?’

De uitspraak bij het passeren van weerstanden in Wall Street luidt: “A Bull Market climbs a Wall of Worry”. Geldt dit gezegde nu ook van de S&P 500 index?

Lees verder

TA: ‘Deutsche Bank test beleggersvertrouwen’

Eergisteren werd aandacht gevraagd voor de stijging van het aandeel Deutsche Bank. Is de terugval nadien in technische zin een ‘motie van wantrouwen’?

Lees verder

TA: ‘BAM weinig constructief’

Wanneer het gaat om ‘verborgen gebreken’ dan lijkt het aandeel Koninklijke BAM Groep genomineerd. Weer een negatieve verrassing.

Lees verder

TA: ‘Grafiek Deutsche Bank trekt aandacht’

Het aandeel Deutsche Bank steeg in de afgelopen vijf weken bijna 15%. Is daarmee het tij voor deze probleembank aan het keren?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27