Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Bestellen, bezorgen en afserveren’

Het blijft ook in deze tijd noodzakelijk om de inwendige mens te blijven verzorgen. Wat betekent dat voor de beurskoersen van Just Eat TakeAway of Sodexo?

Lees verder

TA: ‘Monsterdraai in Bunds?’

De spreekwoordelijke kruik gaat zo lang te water, tot hij barst. Als men risico’s steeds blijft nemen dan gaat het een keer mis.

Lees verder

TA: ‘Met het oog op winters herstel’

De aandelenindices tonen koersherstel. Het vertrouwen keert schoorvoetend terug. Zet het herstel wel door? En welke aandelen kunnen profiteren?

Lees verder

TA: ‘Gokken op 50%’

In de afgelopen weken zijn sommige aandelen met tientallen procenten gestegen. Sommige aandelen zijn letterlijk en figuurlijk een gok.

Lees verder

TA: ‘Spaans benauwd’

Soms ziet ook de technische analyse er heel erg tegenop om tekst en uitleg te geven over wat koerspatronen voor boodschap uitdragen. Kijk waarom.

Lees verder

TA: ‘SAP of iShares TecDAX UCITS ETF?’

Beleggen in technologie aandelen blijft ook in een recessie een ‘must’. Wat zou u doen als u moest kiezen tussen SAP of iShares TecDAX UCITS ETF?

Lees verder

TA: ‘Is de olie- en gassector koopwaardig?’

De olieprijs is recent gecrasht. De olie- en gassector heeft hierdoor een enorme klap gekregen. Gaat de olie- en gassector de oliecrash overleven?

Lees verder

TA: ‘Over gezondheid en gouden rendementen’

Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is goud waard. Over goud gesproken. Is dit edele metaal een gezonde belegging?

Lees verder

TA: ‘Turnaround aandelen’

De wereldaandelenindex is in de afgelopen weken vanaf een klif in de diepte gestort. Zijn er nog aandelen met zonnige perspectieven?

Lees verder

TA: ‘Volatiliteit in opgaande trend’

In de afgelopen dagen worden allerlei financiële noodmaatregelen afgekondigd die ervoor moeten zorgen dat de onrust wordt weggenomen. Werkt het?

Lees verder

TA: ‘Basic Fit en flexibel blijven’

Hoe blijf ik gezond? Dat is eerste vraag die je ook als belegger nu stelt. Maar hoe overleeft u eigenlijk de beursbewegingen?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker