Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

Aandeel Unilever smaakt naar meer

Hoewel de beoogde fusie al snel van tafel werd geveegd, is de geest van de beleggers uit de fles, zo blijkt uit de koersgrafieken van het aandeel Unilever.

Lees verder

Goud bullish of bearish?

Er heerst grote verdeeldheid in de wereld of het beleid van Donald Trump goed of slecht is voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Lees verder

Trendbewust handelen in de AEX

Als we de informatie over de ADX indicator serieus nemen, dan moeten we ons nu bewust worden van een verandering in onze handelswijze. Lees hier waarom.

Lees verder

Hét recept voor kopen, houden en verkopen

Wie zijn portefeuille gezond wil houden, probeert slimmer te zijn dan de markt. Er worden vaak argumenten gezocht waarom er gekocht of verkocht moet worden.

Lees verder

Microsoft steelt de show

Wall Street genoot deze week belangstelling door het passeren van de Dow Jones Industrials Average van de 20.000-puntengrens. Het is een teken van kracht.

Lees verder

Dow 20.000 belooft vette jaren

Wall Street genoot deze week belangstelling. De Dow Jones Industrial average passeerde de 20.000 puntengrens. Dit is een teken van kracht.

Lees verder

De markt heeft altijd gelijk

Donald J. Trump is president. De geschiedenis herhaalt zich. De koershistorie vertoont cyclisch marktgedrag doordat beleggers worden gedreven door emoties.

Lees verder

De beste beleggingskeuze is relatief

Wie in 2017 met een actief beleggingsbeleid de markt wil proberen te verslaan zal met een macrobril een ‘top down’-benadering moeten overwegen.

Lees verder

Aanwijzingen voor structurele renteomslag VS

De grafiek op kwartaalbasis geeft drie technische argumenten om juist wel rekening te houden met een forse rentestijging.

Lees verder

Verandering, de enige constante

Het einde van het beursjaar is in zicht. Aan beursvisies voor 2017 is er geen gebrek. Hoe kunt u een beeld vormen van waar de kansen en bedreigingen liggen?

Lees verder

AEX-uitbraak boven 458 een feit!

Menig beursexpert heeft gewaarschuwd voor de negatieve gevolgen na afloop van de Brexit, de overwinning van Trump en het aftreden van Renzi in Italië.

Lees verder
LYNX: één platform, vele voordelen
  • Professioneel handelsplatform: snel, stabiel en betrouwbaar
  • Zeer lage tarieven
  • Tips en educatie van professionele beleggingsexperts
  • Persoonlijke begeleiding van het LYNX team
Award image
Beste Broker Allround
volgens VergelijkBrokers.nl
2016 & 2017
Award image
Winnaar Gouden Stier
“Beste Broker”,
2013 & 2016
Award image
Beste Broker van Nederland
volgens Beleggers Belangen
2009 t/m 2013
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27