Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Countdown in Dow Jones Index’

In deze technische analyse blog wordt iedereen die tot vijf kan tellen uitgenodigd om een blik te werpen op de Dow Jones Industrial Average.

Lees verder

TA: ‘Profiteren van hogere bodems’

Vandaag duiken we in de grafiek van de olieprijs. Olie doet het dit jaar erg goed en heeft een plus laten zien van 39%. Biedt de grafiek verder perspectief?

Lees verder

TA: ‘IMCD, ingrediënt voor koerswinst’

IMCD heeft recent haar kwartaalcijfers gepubliceerd. Aandelenbeleggers zijn tevreden, de koersontwikkeling maakt een goede indruk.

Lees verder

TA: ‘Kiezen tussen ABN AMRO en ING Groep’

De Europese DJ Stoxx 600 banks staat sinds de financiële crisis ruim 67% lager, maar hoe doen de Nederlandse grootbanken ABN Amro en ING het?

Lees verder

TA: ‘Voorbereiding op de bodem’

Vanavond om 20:00 onganiseert LYNX een webinar. Als voorbereiding nu alvast een aantal beleggingstips om uw voordeel mee te doen.

Lees verder

TA: ‘Ontwaken uit een roes’

Beleggen is emotie. Er wordt gehoopt op positieve resultaten, maar gaat het op het laatste moment toch mis. Vandaag een update over Ajax.

Lees verder

TA: ‘China in een gevarendriehoek’

President Trump verwijt China vlak voor het begin van een topoverleg over hun handelsoorlog dat China een spelbreker is. Hoe reageert de markt in China?

Lees verder

TA: ‘Op zoek naar koopjes?’

Terwijl beursstrategen in Wall Street eind april hun klanten vertelden zich geen zorgen te maken, zakte de Dow Jones Index door zijn hoeven. Is dit een koopmoment?

Lees verder

TA: ‘AEX en BMW schakelen terug’

Door de houding van Trump in het handelsconflict met China doen beurzen wereldwijd een stapje terug. Ook Europese automakers houden hun hart vast.

Lees verder

TA: ‘Volatiliteit kan explosief stijgen’

Dit jaar speculeren hedge funds massaal op een rustig marktsentiment en lage VIX-index. Maar wat als ze het niet bij het juiste eind hebben?

Lees verder

TA: ‘Amerikaanse dollar drijft wig’

De waarde van een nationale munt is onder andere gestoeld op het vertrouwen dat de wereld heeft in de nationale politiek en het gevoerde beleid. Hoe gaat de Amerikaanse Dollar?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27