Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

ROBOTICS-trackers zwaar overgewaardeerd

De Robo Global Robotics and Automation Index ETF heeft afgelopen maand volgens de relatieve sterkte index (RSI) een extreme overwaardering bereikt.

Lees verder

Verkoopsignaal in Europese aandelen

Edward Loef vertelt waarom niet alleen de internationaal georiënteerde aandelenbelegger moet oppassen, maar ook de belegger die Europa nog als favoriete regio beschouwt.

Lees verder

De koepel in Wall Street

Technisch analist Edward Loef vertelt hoe het gesignaleerde hoofdschouderpatroon (= koepel) wijst op het risico van een snelle koersafbraak op Wall Street.

Lees verder

Kooplijstje tijdens vakantie

Vandaag zijn de eerste schoolvakanties in Nederland begonnen. Volgens technisch analist Edward Loef brengt dit mogelijkheden voor de aandelenbelegger.

Lees verder

Het ‘rommelt’ in de Nasdaq-100

In de grafiek van de Nasdaq op uurbasis blijkt de stijgende steunlijn van de afgelopen drie maanden neerwaarts afgebroken. Dit is een eerste waarschuwing.

Lees verder

Hollandse nuchterheid-tip

Wanneer we de balans opmaken, blijken 14 aandelen uit deze column een positief koersresultaat te hebben gerealiseerd. Bekijk ze hier.

Lees verder

Wereldaandelenmarkten opgelet!

Het aantal technische aanwijzingen voor topvorming in de iShares MSCI All Countries World Index ETF stapelen zich in de afgelopen maand op.

Lees verder

“Sell in june”

Technisch analist Edward Loef licht de technische condities van de aandelen Apple, Microsoft, Amazon, Facebook en Alphabet nauwkeurig toe.

Lees verder

Wall Street overgewaardeerd?

Vrijdag gingen de technologie-aandelen met een enorme snelheid in de uitverkoop. Iedereen zocht naar de juiste reden. Lees hier de technische verklaring.

Lees verder

Rode vlag in junk bonds

Kent u de term ‘rommelhypotheken’ nog? Edward Loef bespreekt een nieuw probleem dat momenteel op de beurzen heerst. Lees het hier.

Lees verder

Nieuwe goudhype mogelijk

Mogelijk is er een nieuwe goudhype aanstaande. Mocht deze situatie zich voordoen, dan is in theorie een onvoorstelbaar hoog koersrendement mogelijk.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27