Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Beyond Meat of McDonald’s?’

Beleggers leven tegenwoordig in een tijdperk waarin ethische vragen steeds meer van invloed lijken op het handelsgedrag. Maar beleggers blijven in elk geval hongerig.

Lees verder

TA: ‘TAKEAWAY technische uitbraakkandidaat’

Elke dag opnieuw willen consumenten gemak. Eten bestellen we steeds meer online. En datzelfde geldt voor het online zicht krijgen op de smaakmakers op het Damrak.

Lees verder

TA: ‘Legal & General passeert weerstand’

Het Britse Legal & General Group is een financieel dienstverlener op het gebied van beleggingen en verzekeringen en weet technische weerstanden te breken.

Lees verder

TA: ‘Een verkoopvirus op Wall Street?’

Twee jaar geleden waarde het FOMO-virus op Wall Street. Aandelen werden gekocht uit angst koerswinst mis te lopen. Dit virus heeft een gevaarlijke keerzijde.

Lees verder

TA: ‘Biomerieux blijkt vruchtbaar aandeel’

In de afgelopen dagen is een mysterieus virus in China en omliggende landen opgedoken. Het aandeel Biomerieux blijkt resistent tegen besmettelijke ziektes.

Lees verder

TA: ‘TomTom navigeert de technische analyse’

De koersbeweging van het aandeel TomTom vandaag is wellicht exemplarisch voor de wijze waarop de technische analyse de rol van trendnavigator vervulgt.

Lees verder

TA: ‘Timing in Palladium, een update’

Een jaar geleden werd de vraag gesteld wat vertelt de grafiek van palladium ons eigenlijk vertelde. De recordreeks duidde op een ‘duurzaam karakter’. Maar wat nu?

Lees verder

TA: ‘BOEING toont een diamantpatroon’

De titel van de Bondfilm ‘Diamonds are forever’ kent iedereen. Diamanten tonen fascinerende, maar daardoor ook verraderlijke facetten. De koersgrafiek van Boeing toont dat ook.

Lees verder

TA: ‘Over TESLA en dollartekens!’

Zakenzender CNBC meldde gisteren dat de koerssprint in het aandeel Tesla niet eerder zou stoppen dan bij $ 500. De beurskoers van Tesla sloot op $ 524,86.

Lees verder

TA: ‘Twee krachtige ‘Power’ aandelen in 2020’

Welke krachtige trends in dit nieuwe decennium zouden waanzinnige rendementen kunnen opwekken. Ballard Power en Alfen ogen technisch veelbelovend.

Lees verder

TA: ‘Uitbraak goudprijs in euro’s?’

Dit nieuwe beursjaar startte vol goede moed, maar in de afgelopen anderhalve week was er ook een vlucht richting goud. De goudprijs in euro’s eist alle aandacht op!

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker