Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Een update van short signalen’

Vandaag werd het Damrak opnieuw opgeschrikt door negatief bedrijfsnieuws afkomstig van Kiadis Pharma. Was de koersdaling (-34%) technisch te voorzien?

Lees verder

TA: ‘IMCD opmerkelijk positief’

Aandelenbeleggers lezen vandaag negatieve berichtgeving over IMCD. De technische analyse is daarentegen vandaag voor IMCD ‘opmerkelijk positief’

Lees verder

TA: ‘Land van rijzende rendementen’

De afgelopen week was er veel aandacht voor de stijgende beursindices wereldwijd. Waarom voorzag niemand de fraaie koerswinsten in de Japanse aandelenmarkt?

Lees verder

TA: ‘Zilver verliest opnieuw glans’

Het is alweer een maand geleden dat er in deze blog gesproken werd over het oppoetsen van zilver. Om over de goudprijs maar te zwijgen. Hoog tijd voor een update.

Lees verder

TA: ‘Europese automobielsector krijgt weer vaart’

Er wordt gesproken over beursindices en opwaartse koersuitbraken. Welke sector neemt de beurskoersen op sleeptouw. En welk aandeel trekt hierin de kar?

Lees verder

TA: ‘Hoe ver reikt deze idiote klim?’

Dat is de vraag die een ex-vermogensbeheerder hedenochtend voorbeurs stelde n.a.v. nieuwe recordstanden in diverse aandelenindices. De vraag stellen is deze beantwoorden.

Lees verder

TA: ‘Flexibele uitzendsignalen’

De koersontwikkeling in de aandelen Randstad en Adecco stonden eind september onder druk maar tonen herstel. Ook de AEX-index loopt weer op.

Lees verder

TA: ‘Een gezond aandeel in een gezonde sector’

Wall Street is bezig met een opmars naar nieuwe recordstanden. Dat is een gezonde ontwikkeling. Dat geldt in het bijzonder voor de healthcare sector.

Lees verder

TA: ‘De mooiste zes beursmaanden’

De statistisch beruchte zesmaands beursperiode volgend op het ‘Sell in May’-gezegde is voorbij. De mooiste zes maanden lijken nu aangebroken.

Lees verder

TA: ‘Charting ING Groep en Royal Dutch ‘

Twee zwaargewichten in de AEX-index, de aandelen ING Groep en Royal Dutch Shell, kregen vandaag te maken met verkoopdruk.

Lees verder

TA: ‘Draaipunten in Wall Street?’

De markt verwacht hedenavond een renteverlaging in de Verenigde Staten. Iedereen wacht op wat Fed-president Powell gaat zeggen over de toekomst.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27