Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Koopsignalen met een vangnet’

De AEX-index passeert de koers-top uit 2007 en gooit alle schroom van zich af. Voor hen die niet durven in te stappen is er een oplossing.

Lees verder

TA: ‘Snel wegsprinten met Adidas’

Kopen op koersuitbraken of wachten op een bevestiging van de koersuitbraak? Technisch analist Edward Loef vertelt hoe u uw keuze kunt maken.

Lees verder

TA: ‘ASML goed nieuws verkoopalert’

Het aandeel ASML is vandaag de positieve uitschieter op de beurs. Nu instappen of uitstappen? U leest het in deze technische analyse.

Lees verder

TA: ‘GOUDPRIJS in euro’s interessant’

Is het toeval dat de AEX-index op het hoogste niveau beweegt sinds het topvormingsproces in 2007 in combinatie met terugkerende interesse in goud?

Lees verder

TA: ‘Beleggers enthousiast over Randstad’

De seinen voor de economie worden gunstig beoordeeld. De uitzendsector kan hiervan profiteren. In deze technische analyse ontdekt u waarom.

Lees verder

TA: ‘Gaten in het beleggersbrein’

De AEX-grafiek vertoont regelmatig koersgaten. Datzelfde geldt voor ons beleggersbrein. Technisch analist Edward Loef onderzoekt het.

Lees verder

TA: ‘BITCOIN, zo gewonnen, zo geronnen’

Hoe zit het met de ‘exit’-knop op de beurs? Kun je wel uit de positie als iedereen dat tegelijkertijd ook doet? U leest het in deze technische analyse.

Lees verder

TA: ‘BNP Paribas profiteert van rentestijging’

De lange rente loopt op en dat is goed van de banksector. De AEX-index neemt gas terug. U leest dit en meer in deze technische analyse door Edward Loef.

Lees verder

TA: ‘BITCOIN volgt ICT-bubble 2000’

De manie in de Bitcoin lijkt hetzelfde pad te volgen als de aanloop van de internet- en technologiewaarden naar de top in 2000.

Lees verder

Koop toch die auto!

Het is alweer jaren geleden dat Rutte de Nederlandse consument aanspoorde om een auto te kopen. Nu alle seinen op groen staan, lijkt het hek van de dam.

Lees verder

TA: ‘De meest gehate beursrally’

De iShares MSCI All Countries World Index Fund heeft in 4 dagen al ca. 2,5% winst op de teller staan. Verloopt 2018 net zo gunstig als het afgelopen jaar?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27