Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

De beste beleggingskeuze is relatief

Wie in 2017 met een actief beleggingsbeleid de markt wil proberen te verslaan zal met een macrobril een ‘top down’-benadering moeten overwegen.

Lees verder

Aanwijzingen voor structurele renteomslag VS

De grafiek op kwartaalbasis geeft drie technische argumenten om juist wel rekening te houden met een forse rentestijging.

Lees verder

Verandering, de enige constante

Het einde van het beursjaar is in zicht. Aan beursvisies voor 2017 is er geen gebrek. Hoe kunt u een beeld vormen van waar de kansen en bedreigingen liggen?

Lees verder

AEX-uitbraak boven 458 een feit!

Menig beursexpert heeft gewaarschuwd voor de negatieve gevolgen na afloop van de Brexit, de overwinning van Trump en het aftreden van Renzi in Italië.

Lees verder

De AEX-index topdown technisch

De langetermijntrend in de AEX-index op weekbasis toont na de koersdaling begin dit jaar grote moeite om weer de weg naar boven te vinden.

Lees verder

Italiaans kruitvat voor Europese banksector

Er heerst angst voor het Italiaanse referendum op zondag 4 december. Een nee-uitslag kan mogelijk chaos en instabiliteit in Italië brengen.

Lees verder

Trump moet Aegon redden

Het aandeel Aegon zal waarschijnlijk alleen verder kunnen stijgen als de Amerikaanse rente verder oploopt. En dat hangt af van de belofte van Trump.

Lees verder

Technologiesector verzwakt. Neem winst in NVIDIA Corp.

Vorige week steeg het aandeel Nvidia naar de hoogste slotkoers op $ 87,97. De neiging om een koerswinst van 33% te verzilveren zal ongetwijfeld de emoties prikkelen.

Lees verder

De NYSE voorspelt de toekomst

De NYSE Composite toont in tegenstelling tot wat veel beursexperts voorspelden in het geheel geen verkooppaniek. Hoe kan dat?

Lees verder

S&P 500 neutraal tussen 2085 en 2155

Volgens de laatste peilingen lijkt Hillary Clinton de Amerikaanse verkiezing te winnen. Maar is deze juich-stemming niet te voorbarig?

Lees verder

Trump vs. Clinton; Bull vs. Bear scenario’s

Het marktgedrag van de AEX toont bijna hetzelfde beeld als tijdens de Brexit. Houd rekening met een volatiele bewegingen. Reden voor gelimiteerde bestedingen.

Lees verder
Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27