Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

GEMALTO wordt een koopje!

Veel beleggers, economen en analisten hebben hoogtevrees en sommigen vragen zich af of er nog wel koopjes te vinden zijn. Het antwoord luidt ‘JA’; Gemalto.

Lees verder

TA ‘Island Reversal’ in Unilever

Het is vandaag 30 jaar geleden dat de beursindices wereldwijd in een vrije val belandden. Wat kunt u doen om alert te zijn op trendomslagen?

Lees verder

TA: eindejaarsrally valt vroeg

Het lange termijn stijgende trendkanaal in de AEX-index biedt ruimte om naar een stand van 580 te stijgen. Lees in het in de analyse van Edward Loef.

Lees verder

TA: Hoog, Sammy, kijk omhoog, Sammie

De drie bekende beursbarometers in Wall Street boeken nieuwe recordniveaus en de AEX sloot gisteren op de hoogste stand van dit jaar.

Lees verder

Vertekende angst voor beurscrash

In de maand oktober speelt de angst voor een grotere correctie dan normaal een grote rol. Zijn er voortekenen voor een beurscrash?

Lees verder

Spaanse Stieren melden zich

De Spaanse spanningen zijn nog niet voorbij, maar gelet op het bekende Spaanse temperament lijkt de basis te zijn gezet voor een nodige opluchtingsrally.

Lees verder

Spaanse grenzen verkennen

In de technische analyse geldt het principe van eb en vloed. In dit kader zou de Spaanse IBEX-35 index vandaag kandidaat zijn voor een analyse.

Lees verder

Aftellen naar de top?

Lage beweeglijkheid maakt op enig moment plaats voor hoge beweeglijkheid. Er is reden om onrustiger te worden. Technisch analist Edward Loef legt het u uit.

Lees verder

Over gekken en charlatans

Er zijn veel situaties waarin u risico’s op onheil kunt verkleinen. Dat geldt ook voor aankoopbeslissingen in beleggingen. Lees het hier.

Lees verder

Springplank in US dollar index

Technisch analist Edward Loef onderzoekt de US dollar. Is het tijd om te wachten op een herstelbeweging? U leest het hier.

Lees verder

De zekerheid van 10-jaars staatspapier

De Amerikaanse inflatie schommelt de afgelopen 10 jaar tussen de 2,5% en 1%. De trend in de lange rente is weer neerwaarts gericht. Lees hier meer.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27