Alles over technische analyse

In de rubriek “Technische analyse” bespreekt Edward Loef driemaal per week verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

“Sell in june”

Technisch analist Edward Loef licht de technische condities van de aandelen Apple, Microsoft, Amazon, Facebook en Alphabet nauwkeurig toe.

Lees verder

Wall Street overgewaardeerd?

Vrijdag gingen de technologie-aandelen met een enorme snelheid in de uitverkoop. Iedereen zocht naar de juiste reden. Lees hier de technische verklaring.

Lees verder

Rode vlag in junk bonds

Kent u de term ‘rommelhypotheken’ nog? Edward Loef bespreekt een nieuw probleem dat momenteel op de beurzen heerst. Lees het hier.

Lees verder

Nieuwe goudhype mogelijk

Mogelijk is er een nieuwe goudhype aanstaande. Mocht deze situatie zich voordoen, dan is in theorie een onvoorstelbaar hoog koersrendement mogelijk.

Lees verder

Verkoopdruk in Europese aandelenmarkt

Er is bewijs dat de marktcondities verslechteren. In deze column zijn drie aandelen geselecteerd waarin verdere verkoopdruk waarschijnlijk is.

Lees verder

Steun & weerstand in de Euro Stoxx 50

Technisch analist Edward Loef legt op basis van week-, dag- en uur-grafieken uit wat het huidige sentiment op de Euro Stoxx 50 index is. Lees het hier.

Lees verder

Op zoek naar outperformers?

Bent u actief op zoek naar kanshebbers op de Nederlandse aandelenbeurs? Misschien moet u dan even kijken naar de aandelen KPN, Air France-KLM en TKH Group.

Lees verder

Kleine waarschuwingen van grote betekenis!

Pas als de trendomslag is ingezet, slaat de twijfel toe. ‘Eerst zien, dan geloven’ is vaak het motto. Een voorbeeld hiervan is het aandeel ArcelorMittal.

Lees verder

Over ijzer smeden en ArcelorMittal

Het spreekwoord dat u het ijzer moet smeden als het heet is, betekent dat u het juiste moment moet benutten. ArcelorMittal in de ‘sell’-modus beland.

Lees verder

De 8 populairste indicatoren: technische analyse deel 6

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, geven wij u een uitleg van de 8 populairste indicatoren.

Lees verder

Een ‘Fast and Furious’ marktconditie

Vandaag werden de volgende opmerkingen gesignaleerd: “Bulls op ramkoers” en “Europa en aandelen favoriet onder professionals”. Klopt dit technisch?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27