Technische analyse door Edward Loef

In de rubriek “TA door Edward Loef” bespreekt Edward Loef dagelijks verschillende beurzen en aandelen op basis van technische analyse.

TA: ‘Geheugensteun voor ‘Biogen’ beleggers’

Het farmaceutische bedrijf Biogen (BIIB) daalde zojuist met ruim $90 als gevolg van het schrappen van een medicijn bestemd tegen de ziekte van Alzheimer.

Lees verder

TA: ‘Rentedaling in de VS’

Bij een toenemende economische groei past uiteindelijk een stijgende rente. De vraag naar geld neemt toe, dus de prijs van geld wordt hoger.

Lees verder

TA: ‘ThyssenKrupp weer in de lift’

Een gezegde op de beurs was vroeger dat bodemplukkers vaak eindigen als katoenplukkers. Beleggers die laag denken te kopen lopen het risico dat een dalende trend zich voortzet.

Lees verder

TA: ‘Adyen en IMCD technisch bekeken’

De aandelen van kabelbedrijf Altice en verlichtingsbedrijf Signify verlaten de Nederlandse hoofdindex. De aandelen van betalingsverwerker Adyen en de chemicaliën-handelaar IMCD promoveerden vandaag tot de samenstelling van de AEX-index.

Lees verder

TA: ‘Over de dood en stokbrood’

Op 11 maart werd het aandeel van de Amerikaanse vliegtuigbouwer ‘Boeing’ (BA) technisch beoordeeld. De beurskoers opende afgelopen maandag fors lager.

Lees verder

TA: ‘Opwaartse koersuitbraken’

Vandaag wordt er veel aandacht geschonken aan ‘de nieuwe jaartop’ vandaag in de AEX-index. Het valt echter nog te bezien hoelang de slingers blijven hangen.

Lees verder

TA: ‘Vastgoed of waarschijnlijk verkeerd?’

Het zou voor de hand liggen dat beleggers niet snel in het aandeel Boeing (BA) zouden instappen. Het tegendeel blijkt waard.

Lees verder

TA: ‘Boeing en de transportindex’

Het zou voor de hand liggen dat beleggers niet snel in het aandeel Boeing (BA) zouden instappen. Het tegendeel blijkt waard.

Lees verder

TA: ‘BIG BANG, dus Foetsie?’

Eindigt het langdurige gesteggel over ‘brexit’ met een grote knal of loopt het allemaal met een sisser af? De grafiek van EUR/GBP toont zich wispelturig.

Lees verder

TA: ‘Wissels op beurzen omgezet’

De Chinese aandelenbeurs liet hedenochtend de grootste koersdaling (-4,4%) zien sinds de daling op 11 oktober 2018 (-5,22%).

Lees verder

TA: ‘Bijsturen in Tesla en Amgen?’

Het gezegde ‘The Trend is your Friend’ geldt tot het moment dat aantoonbaar een verandering van richting wordt ingezet...

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27