Aandeel ArcelorMittal

Alles wat u moet weten over het aandeel ArcelorMittal: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: LU1598757687
Tickercode: MT | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel ArcelorMittal kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

ArcelorMittal: Analyses & tipsWaarom in aandelen ArcelorMittal beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook ArcelorMittal. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen ArcelorMittal op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel ArcelorMittal te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel ArcelorMittal door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen ArcelorMittal te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel ArcelorMittal

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

ArcelorMittal : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel ArcelorMittal: Bedrijfsinformatie ArcelorMittal SA

De voorgangers van ArcelorMittal werden opgericht in 1976. Het bedrijf is het resultaat van een fusie tussen Arcelor en Mittal Steel. Het hoofdkantoor is gevestigd Luxemburg. De multinational is de grootste staalproducent ter wereld en is actief in alle werelddelen. Er wordt zowel afgewerkt als niet afgewerkt staal geleverd. Verder is het bedrijf ook actief in andere mijnactiviteiten. Aperam is een afsplitsing van ArcelorMittal en producent van roestvrij staal. De producten van ArcelorMittal worden aangeboden in 160 landen. Er werken zo’n 200.000 mensen voor de staalgigant.