Aandeel Unibail-Rodamco-Westfield

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

ISIN: FR0013326246 | WKN 863733
Tickercode: URW | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Unibail-Rodamco-Westfield kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Unibail-Rodamco-Westfield: Analyses & tips


Waarom in aandelen van Unibail-Rodamco-Westfield beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Unibail-Rodamco-Westfield. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Unibail-Rodamco-Westfield kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Unibail-Rodamco-Westfield

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Unibail-Rodamco-Westfield : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Unibail-Rodamco-Westfield: Bedrijfsinformatie Unibail-Rodamco-Westfield

De Unibail-Rodamco groep is in 2007 ontstaan uit de fusie tussen Unibail en Rodamco Europe. Het is 's werelds grootste beursgenoteerde commerciële vastgoedgroep, aanwezig in 13 landen en met een portefeuille van activa ter waarde van €56,3 miljard op 31 december 2020. De groep is opgericht in 1968 en heeft 3.100 werknemers in 2021. Zij is gespecialiseerd in het beheer, de ontwikkeling en de investering van grote winkelcentra in grote Europese en Amerikaanse steden, grote kantoorgebouwen en congres- en tentoonstellingscentra in de regio Parijs.

De groep heeft 87 winkelcentra in 2020. Zij heeft een BBB+ rating van Standard & Poor's en Fitch Ratings. Het is lid van EPRA, de Europese vereniging voor beursgenoteerde vastgoedondernemingen.

De groep heeft de grootste portefeuille van projecten in ontwikkeling in de sector, met kantoorprojecten in Parijs en La Défense en uitbreidings- of nieuwe winkelcentrumprojecten in Frankrijk en Europa. 

In juni 2022 werd hun portefeuille gewaardeerd op 55 miljard euro, waarvan 87% retail, 6% kantoor, 5% congres & tentoonstelling en 2% diensten.