Alles over grondstoffen

In de rubriek “grondstoffen” vindt u informatie over de bekendste en meest verhandelde grondstoffen die allemaal bij LYNX verhandelbaar zijn. Op welke manieren is het allemaal mogelijk om te beleggen in grondstoffen? En wat zijn de meest populaire producten? De belangrijkste grondstoffen die onder de noemer energie vallen komen aan bod, namelijk crude olie, brent olie, aardgas en uranium. De tweede categorie die behandeld wordt zijn de (edel)metalen. Hierbij kunt u denken aan goud, zilver en koper. Tot slot wordt nog uitgebreid ingegaan op de agrarische producten zoals koffie, graan en cacao.

Olieprijs verwachting 2020 – Waar gaat de olieprijs heen?

De olieprijs is afhankelijk van enorm veel factoren. Wat heeft de olieprijs bewogen en welke signalen geeft de grafiek over de toekomstige richting?

Lees verder

Goudprijs verwachting 2020 – Waar gaat de goudprijs heen?

De goudprijs heeft een belangrijke uitbraak laten zien. De goudprijs verwachting is dat de uitbraak ruimte heeft vrijgemaakt voor een duurzame stijging.

Lees verder

Palladiumprijs verwachting 2020 – Waar gaat de palladium koers heen?

De palladiumprijs is bezig aan een monsterrally. Waarom is dit edelmetaal zo geliefd en wat zijn de verwachtingen voor 2020?

Lees verder

De 5 beste palladium aandelen volgens beleggingsspecialist Wubbe Bos

Wat zijn de beste manieren om te beleggen in palladium? Ontdek waar de vraag naar het metaal vandaan komt en hoe u kunt inspelen op de palladium koers.

Lees verder

Koperprijs verwachting 2020 – Waar gaat de koperprijs heen?

De koperprijs is nauw verbonden met de stand van de economie. Waarvoor wordt koper gebruikt en hoe kunt u er in beleggen?

Lees verder

Beleggen in lithium: Ontdek de beste lithium aandelen van dit moment

Beleggen in lithium werd populair nadat de prijs tussen 2016 en 2017 de lucht in schoot. De afstraffing van de lithium prijs biedt beleggers opnieuw kansen.

Lees verder

De beste 5 koper aandelen van dit moment

De koperprijs is aan het herstellen. De prijs is een indicator voor de economie. In dit artikel bespreken we de koperprijs en de beste koper aandelen.

Lees verder

Platina prijsverwachting 2019 – Waar gaat de platinaprijs heen?

Nu goud en zilver in de lift zitten wordt ook platina populairder. Veel beleggers zijn op zoek naar de verwachtingen van de platinaprijs voor 2019 en 2020.

Lees verder

De beste zilvermijnaandelen van 2019

De zilverprijs is bezig aan een duurzaam herstel. Zilvermijnaandelen hebben enorm veel potentieel, doordat de winst van deze bedrijven flink zal toenemen.

Lees verder

Zilverprijs verwachting 2019 – Waar gaat de zilverprijs heen?

De zilverprijs heeft een belangrijke uitbraak laten zien. De zilverprijs verwachting is dat de uitbraak ruimte heeft vrijgemaakt voor een duurzame stijging.

Lees verder

De beste goudmijnaandelen van 2019

De goudprijs is bezig aan een indrukwekkende stijging. Welke goudmijnaandelen profiteren van de toenemende vraag naar het glanzende metaal?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker