Alles over grondstoffen

In de rubriek “grondstoffen” vindt u informatie over de bekendste en meest verhandelde grondstoffen die allemaal bij LYNX verhandelbaar zijn. Op welke manieren is het allemaal mogelijk om te beleggen in grondstoffen? En wat zijn de meest populaire producten? De belangrijkste grondstoffen die onder de noemer energie vallen komen aan bod, namelijk crude olie, brent olie, aardgas en uranium. De tweede categorie die behandeld wordt zijn de (edel)metalen. Hierbij kunt u denken aan goud, zilver en koper. Tot slot wordt nog uitgebreid ingegaan op de agrarische producten zoals koffie, graan en cacao.

Olieprijs verwachting 2020 – Waar gaat de olieprijs heen?

De olieprijs is afhankelijk van enorm veel factoren. Wat heeft de olieprijs bewogen en welke signalen geeft de grafiek over de toekomstige richting?

Lees verder

Traden in goud – hoe kunt u handelen in goudfutures en opties?

De goudprijs beweegt hard omhoog. Traders kunnen profiteren van de bewegingen in de goudmarkt door hierop in te spelen door middel van goudfutures.

Lees verder

Goudprijs verwachting 2020 – Waar gaat de goudprijs heen?

De goudprijs heeft een belangrijke uitbraak laten zien. De goudprijs verwachting is dat de uitbraak ruimte heeft vrijgemaakt voor een duurzame stijging.

Lees verder

De beste zilvermijnaandelen van 2020

De zilverprijs is bezig aan een herstel, maar blijft nog achter bij goud. Een inhaalslag van het edelmetaal kan de koersen van zilvermijnaandelen goed doen.

Lees verder

Zilverprijs verwachting 2020 – Waar gaat de zilverprijs heen?

De zilverprijs bleef recentelijk achter bij de sterke stijging van goud. Een technische uitbraak ligt op de loer en kan mogelijk een inhaalslag uitlokken.

Lees verder

Palladiumprijs verwachting 2020 – Waar gaat de palladium koers heen?

De palladiumprijs is bezig aan een monsterrally. Waarom is dit edelmetaal zo geliefd en wat zijn de verwachtingen voor 2020?

Lees verder

Koperprijs verwachting 2020 – Waar gaat de koperprijs heen?

De koperprijs is nauw verbonden met de stand van de economie. Waarvoor wordt koper gebruikt en hoe kunt u er in beleggen?

Lees verder

Platina prijsverwachting 2019 – Waar gaat de platinaprijs heen?

Nu goud en zilver in de lift zitten wordt ook platina populairder. Veel beleggers zijn op zoek naar de verwachtingen van de platinaprijs voor 2019 en 2020.

Lees verder

Goud laat meerjarige uitbraak zien

Nu door beleggers een renteverlaging in de VS wordt verwacht zien we goud omhoog spuiten. Een stijging richting de $1600-$1800 behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder

De beste vanadium aandelen van dit moment

Vanadium is een vrij onbekende grondstof. Toch neemt de vraag naar het overgangsmetaal toe en kunnen vanadium aandelen hier enorm van profiteren.

Lees verder

Een tekort aan kobalt dreigt, wat zijn de beste kobalt aandelen?

De prijs van kobalt is dit jaar enorm gedaald. Het metaal is echter schaars en belangrijk voor de batterijen van elektrische auto's. Wat is kobalt precies? Waar wordt het voor gebruikt? En wellicht de belangrijkste vraag, hoe is het mogelijk om te beleggen in kobalt aandelen?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker