Alles over grondstoffen

In de rubriek “grondstoffen” vindt u informatie over de bekendste en meest verhandelde grondstoffen die allemaal bij LYNX verhandelbaar zijn. Op welke manieren is het allemaal mogelijk om te beleggen in grondstoffen? En wat zijn de meest populaire producten? De belangrijkste grondstoffen die onder de noemer energie vallen komen aan bod, namelijk crude olie, brent olie, aardgas en uranium. De tweede categorie die behandeld wordt zijn de (edel)metalen. Hierbij kunt u denken aan goud, zilver en koper. Tot slot wordt nog uitgebreid ingegaan op de agrarische producten zoals koffie, graan en cacao.

De beste lithium aandelen van 2017

De prijs van Lithium gaat het laatste jaar voornamelijk door het dak door de opkomende populariteit van elektrisch rijden. Ontdek de beste lithium aandelen.

Lees verder

De beste 5 koper aandelen van 2017

Van plan om in 2017 te beleggen in koper? Interessant! In dit artikel vindt u, naast de koers van koper, een top 5 van de beste koper aandelen.

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2017

Beleggen in de grondstof uranium begint weer populair te worden. Ontdek de 5 beste uranium aandelen van 2017. De prestaties verschillen namelijk enorm.

Lees verder

Goud boven de $1300 nu onzekerheid toeneemt

Goud is de winnaar van de onrust in met name het Witte Huis, waardoor de prijs is beland op het hoogste niveau van de afgelopen maanden.

Lees verder

Wat zijn de best presterende grondstoffen van 2017?

Ondanks de daling van olie, is het voor beleggers in grondstoffen een goed jaar. Tijd om te kijken wat de 5 best presterende grondstoffen voor 2017 zijn.

Lees verder

Beleggen in grondstoffen; alles wat u moet weten

Beleggen in grondstoffen of commodity’s is populair onder beleggers. Met name olie & goud zijn favoriet. Maar in welke grondstoffen kunt u nog meer handelen

Lees verder

Goud en zilver; waarom kiezen beleggers hier weer voor?

Edelmetalen hebben hun glans teruggekregen. De prijs van goud is dit jaar al met ruim 25% gestegen. ADHD-broertje zilver doet hier nog een schepje bovenop.

Lees verder

Hoe profiteert u van een stijgende olieprijs?

Wat zijn belangrijke factoren bij de vorming van de olieprijs en op welke manieren kan je inspelen op bewegingen van de olieprijs? 

Lees verder

Particuliere beleggers kopen olie

Veel beleggers beleggen momenteel in olie gerelateerde bedrijven zoals het oliebedrijf Royal Dutch Shell, maar is het wel zo'n verstandige keuze om in olie te beleggen?

Lees verder

Waarom daalt de goudprijs in een crisis?

Wat gebeurt er met de goudprijs tijdens een crisis. Wat moet u doen in tijden van een crisis met uw goud beleggingen?

Lees verder

De beste goudmijnaandelen van 2017

De waarde van de aandelen van goudmijnen zijn in het afgelopen half jaar gehalveerd. Is het aantrekkelijk om te beleggen in goudmijnaandelen?

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27