Alles over grondstoffen

In de rubriek “grondstoffen” vindt u informatie over de bekendste en meest verhandelde grondstoffen die allemaal bij LYNX verhandelbaar zijn. Op welke manieren is het allemaal mogelijk om te beleggen in grondstoffen? En wat zijn de meest populaire producten? De belangrijkste grondstoffen die onder de noemer energie vallen komen aan bod, namelijk crude olie, brent olie, aardgas en uranium. De tweede categorie die behandeld wordt zijn de (edel)metalen. Hierbij kunt u denken aan goud, zilver en koper. Tot slot wordt nog uitgebreid ingegaan op de agrarische producten zoals koffie, graan en cacao.

Beleggen in kobalt; een verdubbelde koers in 1 jaar

Wat is kobalt precies? Waar wordt het voor gebruikt? En wellicht de belangrijkste vraag, hoe is het mogelijk om te beleggen in kobalt aandelen?

Lees verder

Top 5 palladium aandelen, futures en ETF’s

Wat zijn de beste manieren om te beleggen in palladium? Ontdek waar de vraag naar palladium vandaan komt en hoe u kunt inspelen op de koers van het metaal.

Lees verder

Beleggen in cacao; een belangrijke bodem in de ETF

De cacaoprijs zit flink in de lift. Wat zijn de belangrijkste invloeden op de cacaoprijs? Hoe kunt u beleggen in cacao aandelen? U ontdekt het hier.

Lees verder

De beste zilver(mijn) aandelen van 2017

Zilver, het kleine broertje van goud noteert op een mooie plus van ruim 5% voor dit jaar. Tijd om uit te zoeken wat de beste zilveraandelen van 2017 zijn.

Lees verder

De beste lithium aandelen van 2017

De prijs van Lithium gaat het laatste jaar voornamelijk door het dak door de opkomende populariteit van elektrisch rijden. Ontdek de beste lithium aandelen.

Lees verder

De beste 5 koper aandelen van 2017

Van plan om in 2017 te beleggen in koper? Interessant! In dit artikel vindt u, naast de koers van koper, een top 5 van de beste koper aandelen.

Lees verder

De beste uranium aandelen van 2017

Beleggen in de grondstof uranium begint weer populair te worden. Ontdek de 5 beste uranium aandelen van 2017. De prestaties verschillen namelijk enorm.

Lees verder

Goud boven de $1300 nu onzekerheid toeneemt

Goud is de winnaar van de onrust in met name het Witte Huis, waardoor de prijs is beland op het hoogste niveau van de afgelopen maanden.

Lees verder

Wat zijn de best presterende grondstoffen van 2017?

Ondanks de daling van olie, is het voor beleggers in grondstoffen een goed jaar. Tijd om te kijken wat de 5 best presterende grondstoffen voor 2017 zijn.

Lees verder

Beleggen in grondstoffen; alles wat u moet weten

Beleggen in grondstoffen of commodity’s is populair onder beleggers. Met name olie & goud zijn favoriet. Maar in welke grondstoffen kunt u nog meer handelen

Lees verder

Goud en zilver; waarom kiezen beleggers hier weer voor?

Edelmetalen hebben hun glans teruggekregen. De prijs van goud is dit jaar al met ruim 25% gestegen. ADHD-broertje zilver doet hier nog een schepje bovenop.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27