Alles over grondstoffen

In de rubriek “grondstoffen” vindt u informatie over de bekendste en meest verhandelde grondstoffen die allemaal bij LYNX verhandelbaar zijn. Op welke manieren is het allemaal mogelijk om te beleggen in grondstoffen? En wat zijn de meest populaire producten? De belangrijkste grondstoffen die onder de noemer energie vallen komen aan bod, namelijk crude olie, brent olie, aardgas en uranium. De tweede categorie die behandeld wordt zijn de (edel)metalen. Hierbij kunt u denken aan goud, zilver en koper. Tot slot wordt nog uitgebreid ingegaan op de agrarische producten zoals koffie, graan en cacao.

De beste goudmijnaandelen van 2019

De goudprijs is bezig aan een indrukwekkende stijging. Welke goudmijnaandelen profiteren van de toenemende vraag naar het glanzende metaal?

Lees verder

Goudprijs verwachting 2019 – Waar gaat de goudprijs heen?

De goudprijs heeft een belangrijke uitbraak laten zien. De goudprijs verwachting is dat de uitbraak ruimte heeft vrijgemaakt voor een duurzame stijging.

Lees verder

Goud laat meerjarige uitbraak zien

Nu door beleggers een renteverlaging in de VS wordt verwacht zien we goud omhoog spuiten. Een stijging richting de $1600-$1800 behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder

De beste vanadium aandelen van dit moment

Vanadium is een vrij onbekende grondstof. Toch neemt de vraag naar het overgangsmetaal toe en kunnen vanadium aandelen hier enorm van profiteren.

Lees verder

De beste platina aandelen van dit moment

Platina is een edelmetaal en in onzekere tijden een veilige haven. Is het interessant om te beleggen in platina? De risico's en kansen van platina.

Lees verder

Top 5 palladium aandelen en futures

Wat zijn de beste manieren om te beleggen in palladium? Ontdek waar de vraag naar palladium vandaan komt en hoe u kunt inspelen op de koers van het metaal.

Lees verder

De beste zilver(mijn) aandelen van dit moment

De zilverprijs is de afgelopen twee maanden met 14% gestegen. Zilvermijnaandelen profiteren van de stijgende zilverprijs en toenemende onrust in de wereld.

Lees verder

De beste 5 koper aandelen van dit moment

De prijs van koper is de laatste maanden flink gecorrigeerd. Koper is een belangrijke grondstof die veel wordt gebruikt in bouwconstructies. Om deze reden is de prijsvorming van koper vaak een goede indicator van de economische situatie. In dit artikel bespreken we de koperprijs en een aantal interessante koperaandelen

Lees verder

De beste lithium aandelen van dit moment

De prijs van Lithium ging in 2016 en 2017 door het dak. Dit jaar koerst lithium vooral zuidwaarts. Lithium is echter samen met kobalt essentieel voor de batterijen van elektrische auto's. Deze markt gaat de komende jaren nog flink groeien. In dit artikel bespreken we de 5 beste lithium aandelen.

Lees verder

De beste uranium aandelen van dit moment

Beleggen in de grondstof uranium begint weer populair te worden. Ontdek de 5 beste uranium aandelen van 2018. De prestaties verschillen namelijk enorm.

Lees verder

Een tekort aan kobalt dreigt, wat zijn de beste kobalt aandelen?

De prijs van kobalt is dit jaar enorm gedaald. Het metaal is echter schaars en belangrijk voor de batterijen van elektrische auto's. Wat is kobalt precies? Waar wordt het voor gebruikt? En wellicht de belangrijkste vraag, hoe is het mogelijk om te beleggen in kobalt aandelen?

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27