Alles over grondstoffen

In de rubriek “grondstoffen” vindt u informatie over de bekendste en meest verhandelde grondstoffen die allemaal bij LYNX verhandelbaar zijn. Op welke manieren is het allemaal mogelijk om te beleggen in grondstoffen? En wat zijn de meest populaire producten? De belangrijkste grondstoffen die onder de noemer energie vallen komen aan bod, namelijk crude olie, brent olie, aardgas en uranium. De tweede categorie die behandeld wordt zijn de (edel)metalen. Hierbij kunt u denken aan goud, zilver en koper. Tot slot wordt nog uitgebreid ingegaan op de agrarische producten zoals koffie, graan en cacao.

Goudprijs daalt in tijden van onrust

Goud is in tijden van onzekerheid een veilige haven, maar de laatste maanden is de goudprijs gedaald. In dit artikel vindt u informatie over de mogelijkheden om te beleggen in goud via goud ETF's, goudaandelen en goudfutures. Daarnaast bespreekt Wubbe Bos de recente ontwikkelingen op de goudmarkt.

Lees verder

Saoedi-Arabië wil oliekraan weer opendraaien

Vandaag en morgen komen de OPEC-landen bijeen voor een belangrijke meeting. Saoedi-Arabie en Rusland willen de oliekraan maar al te graag weer opendraaien. De afspraken over de productiebeperkingen lopen ten einde. Tijdens de OPEC-meeting zullen de olie-exporterende landen tot een nieuwe overeenstemming moeten komen.

Lees verder

De beste manieren om te beleggen in (aard)gas

Wat zijn de belangrijkste drijfveren voor de totstandkoming van de aardgasprijs? En wellicht nog belangrijker, op welke manieren is het mogelijk om te beleggen in aardgas? U ontdekt het hier.

Lees verder

De beste platina aandelen van 2018

Platina wordt net als andere edelmetalen in onzekere tijden gezien als een veilige haven. Is het interessant om te beleggen in platina? En wellicht nog een belangrijkere vraag, hoe kunt u beleggen in platina en platina aandelen?

Lees verder

Beleggen in kobalt; een verdubbelde koers in 1 jaar

Wat is kobalt precies? Waar wordt het voor gebruikt? En wellicht de belangrijkste vraag, hoe is het mogelijk om te beleggen in kobalt aandelen?

Lees verder

Top 5 palladium aandelen, futures en ETF’s

Wat zijn de beste manieren om te beleggen in palladium? Ontdek waar de vraag naar palladium vandaan komt en hoe u kunt inspelen op de koers van het metaal.

Lees verder

Beleggen in cacao; een belangrijke bodem in de ETF

De cacaoprijs zit flink in de lift. Wat zijn de belangrijkste invloeden op de cacaoprijs? Hoe kunt u beleggen in cacao aandelen? U ontdekt het hier.

Lees verder

De beste zilver(mijn) aandelen van dit moment

Zilver, het kleine broertje van goud noteert op een mooie plus van ruim 5% voor dit jaar. Tijd om uit te zoeken wat de beste zilveraandelen van 2017 zijn.

Lees verder

De beste lithium aandelen van dit moment

De prijs van Lithium gaat het laatste jaar voornamelijk door het dak door de opkomende populariteit van elektrisch rijden. Ontdek de beste lithium aandelen.

Lees verder

De beste 5 koper aandelen van dit moment

Van plan om in 2017 te beleggen in koper? Interessant! In dit artikel vindt u, naast de koers van koper, een top 5 van de beste koper aandelen.

Lees verder

De beste uranium aandelen van dit moment

Beleggen in de grondstof uranium begint weer populair te worden. Ontdek de 5 beste uranium aandelen van 2017. De prestaties verschillen namelijk enorm.

Lees verder
Beleggen bij LYNX: één platform, vele voordelen
  • Professioneel handelsplatform: snel, stabiel en betrouwbaar
  • Zeer lage tarieven
  • Beleg waar en wanneer u wilt met de LYNX Apps
  • Tips en educatie van professionele beleggingsexperts
  • Persoonlijke begeleiding van het LYNX service team
Award image
Beste Online Broker
volgens VergelijkBrokers.nl
2016 & 2017
Award image
Winnaar Gouden Stier
“Beste Online Broker”,
2013 & 2016
Award image
Beste Online Broker
volgens Beleggers Belangen
2009 t/m 2013 & 2018
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27