Aandeel BE Semiconductor

Alles wat u moet weten over het aandeel BE Semiconductor: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: NL0012866412
Tickercode: BESI | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel BE Semiconductor kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

BE Semiconductor: Analyses & tips

Waarom in aandelen BE Semiconductor beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook BE Semiconductor. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen BE Semiconductor op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel BE Semiconductor te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel BE Semiconductor door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen BE Semiconductor te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel BE Semiconductor

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

BE Semiconductor : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel BE Semiconductor: Bedrijfsinformatie BE Semiconductor Industries NV

BE Semiconductor Industries produceert semiconductor assemblage apparatuur. Besi ontwerpt, ontwikkelt, maakt, verkoopt en doet het onderhoud voor machines die semiconductors verpakt. Deze verpakkingen beschermen de chips en verbinden het met andere elektronische componenten. Het bedrijf ontwikkelt de meeste producten in Europa, om deze vervolgens in Azië te fabriceren. BE Semiconductor Industries heeft haar hoofdkantoor in Duiven, Nederland en 2.040 werknemers. 71% van de werknemers werkt in Azië, terwijl 29% in Europa of Noord Amerika is gevestigd.