Aandeel Canopy Growth

Alles wat u moet weten over het aandeel Canopy Growth: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: CA1380351009
Tickercode: CGC | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Canopy Growth kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Canopy Growth: Analyses & tips


Waarom in aandelen Canopy Growth beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Canopy Growth. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Canopy Growth op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Canopy Growth te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Canopy Growth door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Canopy Growth te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Canopy Growth

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Canopy Growth: Bedrijfsinformatie Canopy Growth Corp

Canopy Growth Corp, voorheen Tweed Marijuana Inc, is een in Canada gevestigd multi-brand cannabisbedrijf. Via haar dochterondernemingen Tweed Inc, Bedrocan Canada Inc, Tweed Farms Inc en Mettrum Health Corp houdt het bedrijf zich bezig met de productie en verkoop van legale marihuana op de medische en recreatieve markt in Canada. Haar belangrijkste merken zijn Tweed en Bedrocan.