Aandeel Caterpillar

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Caterpillar? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

Caterpillar Inc.
ISIN: US1491231015
Tickercode: CAT | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Caterpillar kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Waarom in aandelen van Caterpillar beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Caterpillar. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Caterpillar kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Caterpillar

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Caterpillar : fundamentele cijfers in USD

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Caterpillar: Bedrijfsinformatie Caterpillar Inc.

Caterpillar Inc. was eerder gekend onder de naam Caterpillar Tractor Co. Het bedrijf werd opgericht in 1925 en heeft haar hoofdkantoor in Illinois. Caterpillar is de grootste fabrikant van bouwmachines. De bekendste merken die Caterpillar uitbaat zijn Caterpillar, Perkins en Cat. In het assortiment zitten bulldozers, graafmachines en eigenlijk alle apparatuur die nodig is voor wegenbouw, mijnbouw en bosbouw. Om het gamma compleet te maken worden ook financierings- en verzekeringsdiensten aangeboden voor hun gefabriceerde producten. Caterpillar heeft een voltijds personeelsbestand van zo’n 100.000 personen.

Address
CATERPILLAR INC.
NE Adams Street 100
61629 Peoria, Illinois
USA

Phone
+1-309-675-2337

Fax
+1-309-675-6620

Email
CATir@CAT.com

Internet
www.caterpillar.com