Aandeel Lululemon Athletica

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Lululemon Athletica? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

ISIN: US5500211090
Tickercode: LULU | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Lululemon Athletica kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Vorige analyses van het aandeel Lululemon Athletica

Aandeel Lululemon | Koers Lululemon
De ene keer kelderen de prijzen na de kwartaalcijfers, de andere keer gaan ze door het dak. Deze korte termijn gemotiveerde prijsreacties hebben weinig zin, maar dit zal waarschijnlijk nooit veranderen.

Aandeel Lululemon

Mr. Market

Meer dan 70 jaar geleden bedacht Benjamin Graham in “The Intelligent Investor” het beeld van Mr. Market, volgens welke de aandelenmarkt lijkt op een manisch-depressieve. Hij is emotioneel, soms euforisch, dan weer verwoest en dienovereenkomstig irrationeel.


De enige vraag is hoe ermee om te gaan. Wie snel nerveus wordt als de koersen dalen, heeft het moeilijk op de beurs. Maar als je weet hoe je volatiliteit in je voordeel kunt gebruiken, heb je een duidelijk voordeel.


Graham formuleert het bondig: “De markt is er om u te dienen, niet om u te leiden.”
Dit begrijpen en het werkelijk internaliseren is misschien wel de belangrijkste factor voor beurssucces die er is. Maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan.


Op intellectueel niveau begrijpt iedereen dat het een goed idee is om te kopen na grote correcties of tijdens crashes. Maar zodra de markt keldert, vinden de meeste beleggers het zichtbaar moeilijk om daadwerkelijk de trekker over te halen. De angst dat de crash na de aankoop zal aanhouden is te groot.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan

Uit mijn persoonlijke contacten met talloze beleggers kan ik u vertellen dat dit precies is waar de meesten falen. En dat is geen wonder, want anticyclisch handelen druist in tegen de menselijke natuur.


We vinden het veel gemakkelijker om een aandeel te kopen nadat de koersen al zijn gestegen. Dalende koersen daarentegen schrikken ons af, ze oefenen zelfs psychologische druk uit.


Alleen al het feit dat de koersen van aandeel X of Y zijn gedaald, leidt ertoe dat beleggers vraagtekens zetten bij het bedrijf in kwestie. Ik herinner me bijvoorbeeld nog goed dat Visa destijds een correctie van 15-20% had ondergaan. Daarop stelde een lezer mij de vraag “of Visa nog toekomst had”.

Volatiliteit > Realiteit

Dit alles leidt tot voortdurende overdrijvingen en exorbitant hogere volatiliteit op de aandelenmarkten dan de werkelijkheid zou rechtvaardigen.
Neem nu Lululemon. De dag na de laatste kwartaalcijfers kelderde de koers van het aandeel van 374 USD naar 326 USD, en daalde uiteindelijk naar 286 USD, allemaal vanwege één enkel zwak kwartaal.


Wij hadden toen op de situatie gewezen. Citaat: “Ik had me in het verleden al verschillende keren positief uitgelaten over Lululemon, voor het laatst enkele maanden geleden en op een koers van 296 USD.


Vervolgens heeft het aandeel in een moeilijke omgeving goed gepresteerd en op de high, die enkele dagen geleden werd bereikt, iets meer dan 30% gewonnen.


Na de publicatie van de kwartaalcijfers op donderdag ging het echter omlaag. In de voorbeurshandel staat Lululemon 6,81% lager op USD 349. Als het aandeel in de reguliere handel duurzaam onder de 350 USD daalt, of nog beter 340 USD, komt het tot een verkoopsignaal, wat een grotere correctie in gang zou kunnen zetten.


Mogelijke koersdoelen liggen op 325 en 305 en mogelijk ook op 290 USD. Anticyclische beleggers zouden kunnen denken aan een instap in tranches op de genoemde koersen.”

Koerssprong

Zoals in het begin beschreven, hebben we dus geprobeerd de volatiliteit voor ons te laten werken. In plaats van toe te geven aan de bijziendheid van de markt, hebben wij een ander perspectief ingenomen.


Namelijk dat individuele kwartaalcijfers weinig betekenis hebben en weinig uitmaken voor het bedrijf en waar het over een paar jaar zal staan.
Deze keer versloeg Lululemon de verwachtingen en verhoogde de guidance, wat een koerssprong van 14,87% veroorzaakte tot $367,93.


Degenen die in december gedisciplineerd verzamelden op 290 – 325 USD kunnen zich vandaag verheugen. De volgende kans met Lululemon zal zeker komen. Als laatste wanneer de markten in hun geheel onder druk komen te staan.

Grafiek aandeel Lululemon | Koers aandeel Lululemon
Aandeel Lululemon: Grafiek van 29.03.2023, koers: 367,93 – afkorting: Lulu | Bron: TWS


Vanuit technisch perspectief zou de rally nu onmiddellijk kunnen worden voortgezet in de richting van USD 378 – 392. Op dit niveau zijn echter meer winstnemingen en een daaropvolgende correctie in de richting van USD 350 te verwachten.


Als een weeksluiting boven 392 USD slaagt, zou er echter een koopsignaal ontstaan met mogelijke koersdoelen op 410 en 435 USD.

Aandeel Lululemon kopen via LYNX?

Via LYNX heeft u de mogelijkheid om zelf in aandelen van bijna ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld te beleggen, dus ook in het aandeel Lululemon. U heeft toegang tot 150 beurzen in 33 landen. Bekijk het aanbod:

Meer informatie over het aandeel Lululemon Athletica

Aandelen kopen

Lululemon Athletica: Analyses & tips

Waarom in aandelen van Lululemon Athletica beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Lululemon Athletica. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Lululemon Athletica kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Lululemon Athletica

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Lululemon Athletica : fundamentele cijfers in USD

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Lululemon Athletica: Bedrijfsinformatie Lululemon Athletica Inc.

Lululemon Athletica werd opgericht in 1998 en heeft haar hoofdkantoor in het Canadese Vancouver. Het bedrijf produceert en commercialiseert sportkledij en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Het kledingsassortiment bestaat uit broeken, shorts, jassen etc. Het bedrijf is opgedeeld in twee divisies: Company-Operated Stores en Direct to Consumer. Wereldwijd heeft Lululemon Athletica zo’n 19.000 werknemers n dienst.