Aandeel LVMH

Wat is de koers en verwachting van het aandeel LVMH? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S.A.
ISIN: FR0000121014 | WKN 853292
Tickercode: MC | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel LVMH kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

LVMH: Analyses & tipsWaarom in aandelen van LVMH beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook LVMH. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen LVMH kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel LVMH

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

LVMH : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel LVMH: Bedrijfsinformatie LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S.A.

LVMH is de absolute wereldleider op het vlak van luxe producten en staat voor Louis Vuitton Moët Hennessy. Het bedrijf werd opgericht in 1987 en heeft haar hoofdkantoor in Parijs. De Franse multinational is het resultaat van een fusie tussen Moët Chandon, Hennessy en Louis Vuitton. Er zijn vijf grote businessunits: modeartikelen en lederwaren, wijn en gedistilleerde dranken, parfums en cosmeticaproducten, horloges en sieraden en distributie. Enkele merken die behoren tot de merkportefeuille van LVMH zijn Belvedere, Dom Pérignon, Veuve Cliquot, Hublot, TAG Heuer en Givenchy parfum. De modeartikelen en lederwaren zorgen voor het grootste deel van de omzet. Wereldwijd heeft luxebedrijf 134.000 werknemers in dienst.