LYNX Kennisportaal

Op het kennisportaal vindt u een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs. Dagelijks verzorgen de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste artikelen van een specifiek onderwerp. Vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Een overzicht van alle artikelen van een specifiek onderwerp vindt u hier: aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen en beursgoeroes.

Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass. U vindt hier het volledige aanbod en u kunt zich direct inschrijven.

Goud bullish of bearish?

Er heerst grote verdeeldheid in de wereld of het beleid van Donald Trump goed of slecht is voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Half miljoen Nederlanders deden aan Aandelenlease, hadden ze misschien toch gelijk?

Soms neemt de historie een vreemde wending en begint een volk te speculeren. Bijna altijd loopt dat verkeerd af. Lees hoe u wél succesvol kunt zijn.

Lees verder

Wederom putopties schrijven op het aandeel ING

Omdat het aandeel ING op dit moment op een koers van € 13,75 noteert, schrijft beleggingsexpert Roy van Santen 10 putopties ING € 13,50 maart 2017.

Lees verder

Sluitingstransactie AEX-future short

Na nog een poging te hebben gewaagd om de daling in de AEX voort te zetten, bleken zwaargewichten ING en Royal Dutch Shell toch roet in het eten te gooien.

Lees verder

Broker LYNX valt Binck aan in professionele beleggersmarkt

LYNX start met het aanbieden van haar brokerdiensten aan professionele beleggers. Hiermee gaat het bedrijf de strijd aan o.a. met BinckBank en ABN AMRO.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

Snapchat treft voorbereidingen voor een beursgang

Snapchat verdient geld met advertentie inkomsten. Momenteel heeft Snapchat 235 miljoen gebruikers. Dit verklaart de enorme waardering voor de onderneming.

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Aandeel Delta Lloyd verdwijnt van de beurs; alles wat u moet weten

Na drie maanden onderhandelen zijn NN Group en Delta Lloyd het eens geworden over een overname. U kunt uw aandelen Delta Lloyd aanbieden aan NN Group.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Sinds de herfst zijn goudaandelen verdwenen van de watchlist van de stieren. Bekijk de ETF van de Week VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX).

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

Goedkoop inspelen op daling door lage volatiliteit

Beleggers lijken voorzichtiger te worden, maar dit is nog niet te merken in de aandelenindices. Ik speel hierop in met een vertical putspread op de AEX.

Lees verder

Handel trendbewust met de ADX indicator

De ADX indicator vertelt iets over de kracht van de huidige trend. Het maakt deze indicator niet uit of het een uptrend of een downtrend betreft

Lees verder

Unilever onderuit en drukt de AEX

Unilever gaat ruim 10% onderuit na het intrekken van het overnamebod. De Amerikaanse beurzen blijven vandaag gesloten, wat kunt u nog meer verwachten?

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles over opties & strategieën

Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest verhandelde futures