LYNX Kennisportaal

Op het kennisportaal vindt u een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs. Dagelijks verzorgen de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste artikelen van een specifiek onderwerp. Vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Een overzicht van alle artikelen van een specifiek onderwerp vindt u hier: aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen en beursgoeroes.

Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass. U vindt hier het volledige aanbod en u kunt zich direct inschrijven.

Aanwijzingen voor structurele renteomslag VS

De grafiek op kwartaalbasis geeft drie technische argumenten om juist wel rekening te houden met een forse rentestijging.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Waarom is het aandeel ArcelorMittal zo ontzettend populair onder Nederlandse beleggers?

Het aandeel ArcelorMittal is ontzettend in trek de laatste tijd. Het is een cyclisch aandeel, dit betekent dat de winsten enorm afhangen van de economie.

Lees verder

Aandeel Aperam; op korte termijn inspelen op slecht nieuws

Middels het schrijven van callopties wil ik inspelen op een tijdelijke top in het aandeel Aperam. Lees hier hoe ik dat precies aanpak.

Lees verder

Clinton of Trump wint. Maar hoe wint u?

De Amerikanen lijken deze verkiezingen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Maar hoe kunt u profiteren van de uitkomst van deze spraakmakende verkiezingen?

Lees verder

Meer dan 7.500 kijkers tijdens het 6e beleggersdebat van LYNX

Gisteren vond het LYNX Beleggersdebat plaats. Onder leiding van Tycho Schaaf kwamen vier beleggingsexperts samen om hun vooruitzichten kenbaar te maken.

Lees verder

Handel trendbewust met de ADX indicator

De ADX indicator vertelt iets over de kracht van de huidige trend. Het maakt deze indicator niet uit of het een uptrend of een downtrend betreft

Lees verder

Snapchat treft voorbereidingen voor een beursgang

Snapchat verdient geld met advertentie inkomsten. Momenteel heeft Snapchat 235 miljoen gebruikers. Dit verklaart de enorme waardering voor de onderneming.

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Aandeel Volkswagen koerst naar hoogste stand sinds september 2015

De geplaagde Duitse automaker lijkt het ergste achter de rug te hebben. Beleggers hebben met het aandeel Volkswagen de blik weer opwaarts gericht.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Sinds de herfst zijn goudaandelen verdwenen van de watchlist van de stieren. Bekijk de ETF van de Week VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX).

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

Sluitingstransactie AEX geschreven callopties

Op een stand van 488 punten in de AEX speelde ik hier middels twee geschreven callopties EOE JAN13’17 494 op in. Het is tijd om mijn winst te verzilveren.

Lees verder

Koers-winstverhouding: wat kunt u ermee?

De koers-winstverhouding is een gemakkelijk te berekenen ratio. Kunnen beleggers op basis van deze verhouding concluderen of ze een aandeel moeten kopen?

Lees verder

Flashcrash Chinese beurzen zorgt voor lichte paniek

Rond half 8 Nederlandse tijd vond een zeer opmerkelijke beweging plaats. In korte tijd verloor de Chinese Shenzen Composite Index ruim 6%.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles over opties & strategieën

Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest verhandelde futures