LYNX Kennisportaal

Op deze pagina vindt u een overzicht van artikelen en video’s waarin vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Liever zoeken op een specifiek onderwerp? Ga dan direct naar aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen of beursgoeroes.

Dagelijks verzorgen de LYNX beleggingsspecialisten de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass.

TA: ‘Snel wegsprinten met Adidas’

Kopen op koersuitbraken of wachten op een bevestiging van de koersuitbraak? Technisch analist Edward Loef vertelt hoe u uw keuze kunt maken.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Wat zijn de beste aandelen van 2018? 4 beleggingsexperts geven 12 tips

De beste aandelen van 2018 werden tijdens het LYNX Debat besproken. Wat zijn de 4 beste beleggingen van vorig jaar en waar moet u in beleggen in 2018?

Lees verder

Nieuwe opties AEX 2022…. Time spread nader toegelicht

Eens per jaar, na de expiratie in december, verschijnen de nieuwe lange AEX opties. Rob Stuiver vertelt wat u kunt doen met deze nieuwe AEX opties.

Lees verder

FANG aandelen; nu met futures inspelen op deze groeigiganten

De FANG aandelen zijn sinds drie jaar een begrip onder beleggers. Nu is het mogelijk om met FANG futures in te spelen op deze 'elite' tech-bedrijven.

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2017

LYNX is verkozen tot beste broker allround 2017 door VergelijkBrokers.nl. Lees hier waarom LYNX volgens dit onafhankelijke onderzoek de terechte winnaar is.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

Is het vertrouwen in het aandeel Snapchat echt zo laag?

Steeds vaker komen zorgwekkende geluiden naar buiten over de aankomende beursgang van Snapchat. Zijn beleggers echt zo negatief over beursgang Snapchat?

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Bitcoin aandeel stijgt met ruim 1000%; ontdek hoe u kunt beleggen in bitcoins bij LYNX

Beleggen in bitcoins. Eindelijk is het zover. Vanaf nu kunt u bij LYNX op een betrouwbare manier handelen in bitcoins d.m.v. aandelen, ETF's en futures. Ontdek de top 5 bitcoin aandelen van dit moment.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vektors Gold Miners (GDX)

De goudmijnsector was de afgelopen maanden een van de grootste verliezers. De laatste weken zit de prijs van het edelmetaal echter weer flink in de lift.

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

Sluitingstransactie callspread AEX-index

Roy kiest voor zekerheid en verzilvert een mooie winst op zijn optiecombinatie. Met de aankomende rentebesluiten wil hij het risico op een tegenvaller niet nemen.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

ASML forceert opwaartse uitbraak in de AEX

Zwaargewicht ASML profiteert al twee dagen van ijzersterke kwartaalcijfers. Mede dankzij die stijging heeft de AEX een opwaartse uitbraak geforceerd.

Lees verder

AEX-index ketst af op zwaar weerstandsniveau

De AEX-index is vooralsnog exact afgeketst op het zware weerstandsniveau uit 2007, het moment vlak voor het uitbreken van de financiële crisis.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Bruto rendement op basis van een portefeuille van EUR 50.000. Zie de nieuwsbrief voor de berekening van het rendement. Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.

Alles over opties & strategieën

De meest verhandelde futures