LYNX Kennisportaal

Op deze pagina vindt u een overzicht van artikelen en video’s waarin vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Liever zoeken op een specifiek onderwerp? Ga dan direct naar aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen of beursgoeroes.

Dagelijks verzorgen de LYNX beleggingsspecialisten de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass.

TA: ‘L’Oréal verzorgt haar aandeelhouders’

De L’Oréal Groep is bekend van de verzorgingsproducten op het gebied van o.a. make-up en parfums. Zelfs de aandelenbezitters L’Oréal worden goed verzorgd.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Aandeel TomTom: Nieuwe focus na superdividend biedt mogelijk kansen

Het aandeel TomTom keerde een superdividend uit na de verkoop van Telematics. Wat zijn nu de kansen en gevaren voor de koers van aandelen Tomtom?

Lees verder

Aandeel Mattel: Koers Mattel onder druk door slechte resultaten

In dit artikel bespreekt analist Wubbe Bos hoe u als beleggers kunt inspelen op een daling van het aandeel Mattel met gebruik van opties.

Lees verder

Contango en Backwardation bij futures; een volledige uitleg

Bij beleggen in futures dient u rekening te houden met de begrippen contango en backwardation. Ontdek welk effecten dit heeft op uw beleggingen.

Lees verder

Ruim 8.300 kijkers tijdens 8ste LYNX Beleggersdebat

Woensdag 16 januari 2019 organiseerde LYNX voor het achtste jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

De 15 bekendste beurswijsheden en beurstrends

In de beleggingswereld hoor je vaak diverse zogenaamde beurswijsheden langskomen. Wat betekenen ze en waar komen ze vandaan? En kloppen ze eigenlijk wel?

Lees verder

Beursgang Slack: zakelijk communicatieplatform krijgt beursnotering

De beursgang van het aandeel Slack is de zoveelste in het rijtje van bedrijven uit Sillicon Valley dat dit jaar de stap naar de beurs maakt.

Lees verder

Euro/Dollar verwachting 2019 – Waar gaat de EUR/USD koers heen?

De euro dollar verwachtingen zijn belangrijk voor beleggers en bedrijven. Welke fundamentele en technische redenen laten de eur/usd koers bewegen?

Lees verder

Aandeel AMG kan profiteren van toenemende vraag naar lithium en vanadium

De koers van het aandeel AMG is flink gedaald. In dit artikel bespreek ik waar de kansen liggen voor het metaalbedrijf vanwege de toenemende vraag naar elektrische auto's.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR MSCI USA Small Cap ETF (ZPRV)

De Amerikaanse small-caps hebben dit jaar opnieuw de Wall Street rally geleid, waarbij de Russell 2000 terugkijkt op een stijging van meer dan 10% sinds januari. Momenteel bevindt de index zich in een zeer aantrekkelijke consolidatie, die waarschijnlijk binnenkort wordt verbroken.

Lees verder

Wat zijn de tips en investeringen van beursgoeroes als Buffett?

Droomt u ervan om de nieuwe Warren Buffett te worden met jaarlijks hoge en stabiele rendementen? Wij proberen u op weg te helpen met een overzicht van de transacties die alle grote beursgoeroes hebben uitgevoerd. Bekijk welke aandelen zijn toegevoegd aan de portfolio's van de grootste en meest legendarische beleggers.

Lees verder

Aandeel Nike: Inspelen op beperkte beweeglijkheid met een Iron Condor

In dit artikel bespreek ik hoe je als beleggers kunt inspelen op een beperkte beweeglijkheid van het aandeel Nike met een Iron Condor.

Lees verder

Het LYNX Handelsplatform een goed alternatief voor Protrader?

Afgelopen tijd hebben we veel vragen ontvangen over of het LYNX Handelsplatform een alternatief biedt voor het stoppende Protrader platform. Wubbe Bos is er voor u ingedoken en het blijkt dat het LYNX Handelsplatform zeker een goed alternatief biedt met zelfs veel extra functionaliteiten.

Lees verder

Wall Street wacht op nieuwe impulsen & olieprijs blijft volatiel

De beurzen komen de afgelopen dagen niet ver van hun plek. De goudprijs laat wel bewegingen zien en ook de olieprijs blijft volatiel.

Lees verder

Centrale banken leggen bodem onder de beurs

De correctie op de markten is gestopt door zalvende woorden van de centrale banken. Beleggers verwachten nu dat de Fed de rente dit jaar nog gaat verlagen.

Lees verder
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Deze telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Deze telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.

Alles over opties & strategieën

De meest verhandelde futures