LYNX Kennisportaal

Op het kennisportaal vindt u een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs. Dagelijks verzorgen de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste artikelen van een specifiek onderwerp. Vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Een overzicht van alle artikelen van een specifiek onderwerp vindt u hier: aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen en beursgoeroes.

Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass. U vindt hier het volledige aanbod en u kunt zich direct inschrijven.

Koopclimax in het aandeel Galapagos

In deze technische analyse wordt aandacht besteed aan enkele gaps die nu het einde van een stijgende trend lijken te voorspellen.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Hoe gevoelig zijn nutsbedrijven voor volatiliteit?

De Utilities (nutsbedrijven) sector is één van de minst bekende sectoren. Waarom is het belangrijk om deels te beleggen in Utilities?

Lees verder

Hoe gaat het nu met de optieposities van Bas Snelders?

Afgelopen dinsdag heeft professioneel optiebelegger Bas Snelders een drietal posities ingenomen tijdens de Masterclass. Hoe gaat het daar nu mee?

Lees verder

Zilverprijs rond cruciaal niveau; rijp voor een verder herstel?

Zilver beleefde in 2011 de hoogtijdagen. Sindsdien is de grondstof met ruim 70% gecorrigeerd. Is de zilverprijs in 2017 rijp voor een verder herstel?

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2017

LYNX is verkozen tot beste broker allround 2017 door VergelijkBrokers.nl. Lees hier waarom LYNX volgens dit onafhankelijke onderzoek de terechte winnaar is.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

Is het vertrouwen in het aandeel Snapchat echt zo laag?

Steeds vaker komen zorgwekkende geluiden naar buiten over de aankomende beursgang van Snapchat. Zijn beleggers echt zo negatief over beursgang Snapchat?

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Zijn Private Equity en Hedge Funds te duur? Koop gewoon de manager

Rob Stuiver legt in dit artikel uit dat als iemand veel aan u verdient, u ook veel aan hen kunt verdienen. Oog om oog, tand om tand. Lees hier hoe.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares 7-10 Year Treasury Bond (IEF)

Obligaties waren de laatste zes maanden niet in trek. In de afgelopen weken begint dit echter te veranderen, obligaties worden weer populairder.

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

Mooi instapniveau aandeel ArcelorMittal na correctie

Het aandeel ArcelorMittal heeft een flinke koersstijging meegemaakt. Roy van Santen vertelt hoe hij hierop inspeelt middels het schrijven van putopties.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

AEX naar 550 dankzij plannen van Trump?

Vandaag presenteert Trump zijn langverwachte belastingplannen. Wat gaat het effect zijn op het momenteel ontzettend sterke het beurssentiment?

Lees verder

Video: krijgen de kwartaalcijfers de AEX richting de 550 punten?

Ondanks de vrees over de steeds hoger wordende koers-winstverhoudingen, lijken de kwartaalcijfers de beurs voorlopig alleen nog maar verder te ondersteunen.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles over opties & strategieën

Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest verhandelde futures