LYNX Kennisportaal

Op het kennisportaal vindt u een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs. Dagelijks verzorgen de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste artikelen van een specifiek onderwerp. Vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Een overzicht van alle artikelen van een specifiek onderwerp vindt u hier: aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen en beursgoeroes.

Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass. U vindt hier het volledige aanbod en u kunt zich direct inschrijven.

GEMALTO wordt een koopje!

Veel beleggers, economen en analisten hebben hoogtevrees en sommigen vragen zich af of er nog wel koopjes te vinden zijn. Het antwoord luidt ‘JA’; Gemalto.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Correcties op de beurs; is 2017 een uitzonderlijk jaar?

Steeds vaker zeggen beleggers dat zij wachten op DE correctie om dan lager in de markt te stappen. De kans bestaat dat dit nooit meer kan als u wacht.

Lees verder

Profiteren van hoge koers/winstverhouding Heineken

Roy is van mening dat het aandeel Heineken op dit moment nog altijd te duur geprijsd is en in de komende weken dus wat kan gaan dalen.

Lees verder

Spelen met vuur: Eurostoxx 50 Volatility Futures

Wanneer de beurs snel daalt en de VSTOXX index flink stijgt, dan is het kopen van VSTOXX futures een lot uit de loterij. Rob Stuiver vertelt u waarom.

Lees verder

Het LYNX Rendement Fonds officieel ingeluid op de beurs

LYNX biedt sinds kort het LYNX Rendement Fonds aan. Om deze dienst officieel in te luiden, opende Tycho Schaaf vandaag de handel met een slag op de gong.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

Is het vertrouwen in het aandeel Snapchat echt zo laag?

Steeds vaker komen zorgwekkende geluiden naar buiten over de aankomende beursgang van Snapchat. Zijn beleggers echt zo negatief over beursgang Snapchat?

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Wat is er in september 2017 allemaal gebeurd op de beurzen?

Wat is er in september 2017 gebeurd op de beurzen? Ontdek het in dit artikel en ga goed voorbereid de nieuwe maand oktober in.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Energy ETF (XLE)

De energieaandelen bevonden zich het afgelopen jaar in een dalende trend. Sinds september lijkt deze trend het einde te naderen.

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

Kopen lange calls op de AEX: spotgoedkoop

Rob Stuiver denkt aan het kopen van de langst mogelijke calls op de AEX; die van 2021. Door het gebrek aan volatiliteit op de beurs zijn deze nu goedkoop.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

Spotgoedkope opties & Spaanse perikelen

De Europese markten starten positief aan de nieuwe beursweek, al blijft het voor beleggers afwachten hoe de situatie in Catalonië verder ontwikkelt.

Lees verder

Europese beurzen kunnen Wall Street niet meer volgen

Amerikaanse indices zetten rally voort, maar de AEX-index lijkt het echter zwaar te hebben na meerdere teleurstellende kwartaalcijfers.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Bruto rendement op basis van een portefeuille van EUR 50.000. Zie de nieuwsbrief voor de berekening van het rendement. Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.

Alles over opties & strategieën

De meest verhandelde futures