LYNX Kennisportaal

Op het kennisportaal vindt u een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs. Dagelijks verzorgen de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste artikelen van een specifiek onderwerp. Vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Een overzicht van alle artikelen van een specifiek onderwerp vindt u hier: aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen en beursgoeroes.

Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass. U vindt hier het volledige aanbod en u kunt zich direct inschrijven.

Deel 2: grafiekpatronen in technische analyse

In dit tweede deel van de uitleg over technische analyse gaan we het hebben over grafiekpatronen. Wat kunt u uit verschillende koerspatronen opmaken?

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Aandeel Fagron ruim verdubbeld sinds crash

Het aandeel Fagron zit weer flink in de lift. Sinds het dieptepunt is de koers van de voormalige beursparel zelfs ruim verdubbeld. Roy legt uit waarom.

Lees verder

Geld lenen kost geld… maar niet altijd!

“Geld lenen kost geld.” Iedereen heeft deze waarschuwing wel eens voorbij zien komen. Het gekke is echter dat dit helemaal niet waar hoeft te zijn!

Lees verder

Wat zijn derivaten en waarom zijn deze producten zo populair?

In de financiële wereld zijn derivaten zowel beroemd als berucht. Omdat deze financiële producten zo populair zijn, leg ik u hier graag alles over uit.

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2017

LYNX is verkozen tot beste broker allround 2017 door VergelijkBrokers.nl. Lees hier waarom LYNX volgens dit onafhankelijke onderzoek de terechte winnaar is.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

Is het vertrouwen in het aandeel Snapchat echt zo laag?

Steeds vaker komen zorgwekkende geluiden naar buiten over de aankomende beursgang van Snapchat. Zijn beleggers echt zo negatief over beursgang Snapchat?

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Aandeel Air France-KLM stijgt bijna 40% in vijf weken

Na een zwaar jaar is het tij volledig gekeerd. Het aandeel Air France-KLM stijgt op in de laatste weken met een koersstijging van bijna 40%. Lees hier meer.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Sinds de herfst zijn goudaandelen verdwenen van de watchlist van de stieren. Bekijk de ETF van de Week VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX).

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

Weerstandszone in de AEX nog even teveel gevraagd

Beursexpert Roy van Santen speelt in op de voorspelling dat de AEX afketst op het zware weerstandsniveau. Dit doet hij middels een vertical putspread.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

Problemen voor Trump en Google

Onzekerheid rondom de zorgplannen van Trump zorgden voor dalende koersen, hoe zit dat precies? Google loopt miljoenen mis als het bedrijf niet snel handelt.

Lees verder

Video: Buffett’s aankopen in het aandeel Apple goud waard

In 2016 stapte de superbelegger op het dieptepunt in met bijna 10 miljoen stukken. Sindsdien heeft hij zijn positie in het aandeel Apple flink uitgebreid.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles over opties & strategieën

Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest verhandelde futures