LYNX Kennisportaal

Op het kennisportaal vindt u een overzicht van vele artikelen over beleggen en de beurs. Dagelijks verzorgen de beleggingsspecialisten van LYNX, de LYNX Morning Call waarin zij een terug- en vooruitblik geven op de komende beursdag. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste artikelen van een specifiek onderwerp. Vele beurzen, beleggingsproducten en strategieën worden behandeld. Een overzicht van alle artikelen van een specifiek onderwerp vindt u hier: aandelen, opties, optiestrategieën, futures, daytrading, beursgangen en beursgoeroes.

Tevens kunt u kennismaken met het educatieprogramma LYNX Masterclass. U vindt hier het volledige aanbod en u kunt zich direct inschrijven.

“Sell in june”

Technisch analist Edward Loef licht de technische condities van de aandelen Apple, Microsoft, Amazon, Facebook en Alphabet nauwkeurig toe.

Lees verder

Hoeveel storingen heeft uw broker?

Storingen bij uw broker kunnen ernstige gevolgen hebben. Een blik op de stabiliteit en betrouwbaarheid van het handelsplatform van uw broker.

Lees verder

Heeft het aandeel RELX de mooiste jaren achter zich gelaten?

Het aandeel RELX was niet altijd het populairste aandeel uit de AEX. Maar wat doet het bedrijf precies? En hoe is het ontstaan? Roy legt het uit.

Lees verder

Instapmoment na afstraffing aandeel Ahold-Delhaize

De recente afstraffing in de koers geeft ons de kans om op een mooi niveau in te stappen in het defensieve aandeel Ahold-Delhaize.

Lees verder

Zilverprijs rond cruciaal niveau; rijp voor een verder herstel?

Zilver beleefde in 2011 de hoogtijdagen. Sindsdien is de grondstof met ruim 70% gecorrigeerd. Is de zilverprijs in 2017 rijp voor een verder herstel?

Lees verder

Alleen in juni: open een rekening en ontvang € 500 transactietegoed

Open voor 30 juni een beleggingsrekening bij LYNX en ontvang € 500 euro transactietegoed. Bekijk hier de volledige voorwaarden.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

Is het vertrouwen in het aandeel Snapchat echt zo laag?

Steeds vaker komen zorgwekkende geluiden naar buiten over de aankomende beursgang van Snapchat. Zijn beleggers echt zo negatief over beursgang Snapchat?

Lees verder

Paniek in de Chinese yuan; waarom reageren beleggers niet?

De laatste dagen vinden enorme bewegingen in het valutapaar dollar/yuan plaats. Waarom reageren de financiële markten dit keer nauwelijks op deze schokken?

Lees verder

Waarom krijgt het aandeel Vopak zo weinig aandacht?

Het aandeel Vopak geniet weinig populariteit onder beleggers. Het dagelijks verhandelde volume ligt relatief laag. Waarom krijgt Vopak zo weinig aandacht?

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares 7-10 Year Treasury Bond (IEF)

Obligaties waren de laatste zes maanden niet in trek. In de afgelopen weken begint dit echter te veranderen, obligaties worden weer populairder.

Lees verder

George Soros, waar houdt deze beursgoeroe zich momenteel allemaal mee bezig?

George Soros is de laatste tijd vaak in het nieuws. Maar kunnen wij als beleggers iets leren van beursgoeroe George Soros? Wat zijn zijn beleggingsideeën?

Lees verder

AEX putspread: maak gebruik van de lage volatiliteit door risico’s af te dekken

Rob Stuiver is begonnen met het kopen van puts op de AEX en S&P 500. Misschien denkt u dat hij een beursdaling verwacht, maar niets is minder waar...

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

Wat gaat Apple met Hertz doen?

Europa wacht een licht lagere opening op deze dag met weinig beursnieuws. Apple gaat samenwerken met Hertz, wat zijn de plannen?

Lees verder

Wat betekenen de proefballonnetjes van Mario Draghi?

Het lijkt erop dat de ECB bezig is met proefballonnetjes los te laten en de markt voor te bereiden op een aanpassing van het monetaire beleid.

Lees verder
Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles over opties & strategieën

Header image
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meest verhandelde futures