Alles over daytrading & daghandel

In de rubriek "Daytrading en daghandel" vindt u informatie over daytrading en daghandel. Hoe kunt u beginnen met daytraden? Welke verschillende daytrading strategieën zijn er? En wat zijn de meeste geschikte producten om in te daytraden? Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van daytrading bij LYNX.

NinjaTrader: Automatisch handelen via API in het LYNX Handelsplatform

Heeft u er ooit over nagedacht om uw eigen beleggingsstrategie te automatiseren? In dit artikel leest u hoe u dit met NinjaTrader kunt doen.

Lees verder

De 15 bekendste beurswijsheden en beurstrends

In de beleggingswereld hoor je vaak diverse zogenaamde beurswijsheden langskomen. Wat betekenen ze en waar komen ze vandaan? En kloppen ze eigenlijk wel?

Lees verder

Het LYNX Handelsplatform een goed alternatief voor Protrader?

Afgelopen tijd hebben we veel vragen ontvangen over of het LYNX Handelsplatform een alternatief biedt voor het stoppende Protrader platform. Wubbe Bos is er voor u ingedoken en het blijkt dat het LYNX Handelsplatform zeker een goed alternatief biedt met zelfs veel extra functionaliteiten.

Lees verder

Beursdaling oktober; einde bullmarkt of instapkans?

Beursnieuws: oktober heeft zijn naam als volatiele beursmaand weer eer aangedaan. Na een lange periode van koersstijgingen is de beer deze maand weer om de hoek komen kijken. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen welke oorzaken ten grondslag liggen aan de recente beursdaling.

Lees verder

Wat is een dead cat bounce?

U heeft de term wellicht al eens voorbij zien komen. Een dead cat bounce, maar wat is het nou eigenlijk? In dit artikel vertelt Justin Blekemolen hoe de term is ontstaan en hoe u een dergelijke tijdelijke opleving kunt herkennen. Hij sluit het artikel af met een paar concrete en recente voorbeelden.

Lees verder

Margin trading: hoe werkt het & wat zijn de risico’s?

Margin trading stelt beleggers in staat om grotere posities aan te gaan met hulp van geleend geld. Geleend geld zorgt voor een hefboom, die de resultaten vergroot. Dit kan dus zorgen voor hogere winsten, maar ook voor grotere verliezen. Daarom is het belangrijk dat beleggers de margin trading risico's beperken.

Lees verder

LYNX Tick-By-Tick data

Binnen het LYNX Handelsplatform en via de API is het vanaf versie 969 & 973.04 (Python API) mogelijk tick-by-tick data in te zien en op te vragen. Nickardo Postma legt uit hoe u hier gebruik van kunt maken.

Lees verder

Wat is een short squeeze?

Veel beleggers hebben de term 'short squeeze' weleens langs zien komen, maar wat is een short squeeze precies? Na het lezen van dit artikel weet u precies wat een short squeeze inhoudt en hoe u ervan kunt profiteren.

Lees verder

Money Management; de belangrijkste discipline voor een handelaar

Dat niet iedereen dezelfde strategie hanteert, spreekt voor zich. Er is echter één discipline waar alle beleggers het over eens zijn: money management.

Lees verder

5 trading regels om succesvol te traden

Iedere trader wenst succesvol te zijn op de beurs. In dit artikel hebben we de belangrijkste gouden trading rules van ervaren en professionele beurshandelaren op een rij gezet om uw succes op de beurs verder te vergroten.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27