Alles over daytrading & daghandel

In de rubriek "Daytrading en daghandel" vindt u informatie over daytrading en daghandel. Hoe kunt u beginnen met daytraden? Welke verschillende daytrading strategieën zijn er? En wat zijn de meeste geschikte producten om in te daytraden? Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van daytrading bij LYNX.

Beursdaling oktober; einde bullmarkt of instapkans?

Beursnieuws: oktober heeft zijn naam als volatiele beursmaand weer eer aangedaan. Na een lange periode van koersstijgingen is de beer deze maand weer om de hoek komen kijken. In dit artikel bespreekt Justin Blekemolen welke oorzaken ten grondslag liggen aan de recente beursdaling.

Lees verder

Wat is een dead cat bounce?

U heeft de term wellicht al eens voorbij zien komen. Een dead cat bounce, maar wat is het nou eigenlijk? In dit artikel vertelt Justin Blekemolen hoe de term is ontstaan en hoe u een dergelijke tijdelijke opleving kunt herkennen. Hij sluit het artikel af met een paar concrete en recente voorbeelden.

Lees verder

Margin trading: hoe werkt het & wat zijn de risico’s?

Margin trading stelt beleggers in staat om grotere posities aan te gaan met hulp van geleend geld. Geleend geld zorgt voor een hefboom, die de resultaten vergroot. Dit kan dus zorgen voor hogere winsten, maar ook voor grotere verliezen. Daarom is het belangrijk dat beleggers de margin trading risico's beperken.

Lees verder

LYNX Tick-By-Tick data

Binnen het LYNX Handelsplatform en via de API is het vanaf versie 969 & 973.04 (Python API) mogelijk tick-by-tick data in te zien en op te vragen. Nickardo Postma legt uit hoe u hier gebruik van kunt maken.

Lees verder

Wat is een short squeeze?

Veel beleggers hebben de term 'short squeeze' weleens langs zien komen, maar wat is een short squeeze precies? Na het lezen van dit artikel weet u precies wat een short squeeze inhoudt en hoe u ervan kunt profiteren.

Lees verder

Money Management; de belangrijkste discipline voor een handelaar

Dat niet iedereen dezelfde strategie hanteert, spreekt voor zich. Er is echter één discipline waar alle beleggers het over eens zijn: money management.

Lees verder

5 trading regels om succesvol te traden

Iedere trader wenst succesvol te zijn op de beurs. In dit artikel hebben we de belangrijkste gouden trading rules van ervaren en professionele beurshandelaren op een rij gezet om uw succes op de beurs verder te vergroten.

Lees verder

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

Koers-winstverhouding: wat kunt u ermee?

De koers-winstverhouding is een gemakkelijk te berekenen ratio. Kunnen beleggers op basis van deze verhouding concluderen of ze een aandeel moeten kopen?

Lees verder

Limiet order of bestens order (market order)?

Wat is het verschil tussen een limiet order en bestens/ market order? Wat zijn de voor- en nadelen van beide orders en een voorbeeld van de stop loss order.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27