Alles over daytrading & daghandel

In de rubriek "Daytrading en daghandel" vindt u informatie over daytrading en daghandel. Hoe kunt u beginnen met daytraden? Welke verschillende daytrading strategieën zijn er? En wat zijn de meeste geschikte producten om in te daytraden? Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van daytrading bij LYNX.

VIX index: alles wat u moet weten om de volatility index te begrijpen

De VIX index is een veelbesproken onderwerp bij beleggers. Wat is de volatility index precies en waar is deze op gebaseerd? De antwoorden vindt u hier.

Lees verder

De 7 populairste technische indicatoren van LYNX klanten

Om u inzicht te geven in welke technische indicatoren belangrijk zijn voor beleggers, heeft beursexpert Roy van Santen een top voor u 7 samengesteld.

Lees verder

Handel trendbewust met de ADX indicator

De ADX indicator vertelt iets over de kracht van de huidige trend. Het maakt deze indicator niet uit of het een uptrend of een downtrend betreft

Lees verder

Koers-winstverhouding: wat kunt u ermee?

De koers-winstverhouding is een gemakkelijk te berekenen ratio. Kunnen beleggers op basis van deze verhouding concluderen of ze een aandeel moeten kopen?

Lees verder

Limiet order of bestens order (market order)?

Wat is het verschil tussen een limiet order en bestens/ market order? Wat zijn de voor- en nadelen van beide orders en een voorbeeld van de stop loss order.

Lees verder

Wat is short gaan? En hoe werkt short gaan precies?

Wat is short gaan? Short gaan betekent dat u een daling verwacht; u verkoopt aandelen die u niet bezit, om ze later voor een betere prijs terug te kopen.

Lees verder

De stop loss order: uw beste vriend of grootste vijand?

Veel beleggers laten verliezen te lang lopen, terwijl positieve trades vaak te snel verzilverd worden. Hoe helpt een stop loss order hierbij?

Lees verder

Fibonacci indicator: beleggen met een wiskundige formule

Fibonacci retracement is een veelgebruikt onderdeel van technische analyse. Wat zegt deze wiskundige formule? En hoe kunt u deze indicator gebruiken?

Lees verder

De moving average: zo bepaalt u de richting van de trend

De moving average is een veelgebruikte indicator door handelaren. Hoe kunt u de moving average indicator gebruiken bij het maken van uw beleggingskeuzes?

Lees verder

MACD indicator: bepaal de richting en sterkte van de trend

De MACD-indicator geeft de richting van de trend en de sterkte van deze trend aan. Ook kan de momentum indicator een koop- en verkoopsignaal afgeven.

Lees verder

Bollinger Bands: een technische indicator om succesvol te handelen

Bollinger Bands is een populaire technische indicator onder beleggers. Met behulp van de indicator kunt u trends ontdekken en hier vervolgens op in spelen. 

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27