In deze masterclass leggen Remco van Twisk en Thijs van Barneveld u alles uit over de basis van het beleggen aan de hand van het LYNX Handelsplatform.

U ontdekt de basisfunctionaliteiten van het uitgebreide LYNX Handelsplatform. Een aanrader als u nog niet zo bekend bent met beleggen en meer kennis wilt ontvangen over de basis van beleggen.

Deze masterclass over het LYNX Handelsplatform maakt deel uit van een drieluik. Schrijf u ook alvast in voor level 2 ‘De LYNX TraderTools‘ en level 3 ‘Beleggen als een professional‘.

Wat weet u na deze masterclass?

  • U kunt beleggingsproducten kopen en verkopen binnen het LYNX Handelsplatform.
  • U weet waar u op moet letten bij het openen en sluiten van een positie.
  • De basisfunctionaliteiten van het LYNX Handelsplatform kunt u met vertrouwen gebruiken.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • Beleggers die nieuw zijn op de beurs.
  • Zowel klanten als niet-klanten.

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

SPREKERS
Thijs van Barneveld

Thijs van Barneveld


Accountmanager LYNX
Remco van Twisk

Remco van Twisk


Accountmanager
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
45 minutes
DATUM
18 juli
CATEGORIE
Handelsplatform