Markt Scanner – de onmisbare tool om de markten te scannen

Met de Markt Scanner heeft u de beschikking over een unieke tool. Hiermee kunt u eenvoudig en snel de wereldwijde markten scannen, op basis van ingestelde zoekcriteria.

Vind aandelen, ETF’s en andere producten, die aan uw zoekcriteria voldoen. U kunt de zoekcriteria op elke gewenste manier combineren, wijzigen en filteren. U kunt uw zoekopdracht opslaan als sjabloon en uw scans op elk moment opvragen. De Markt Scanner is beschikbaar voor desktop, smartphone of tablet.

Voordelen van de Markt Scanner:

  • Beschikbaar voor Europese, Amerikaanse en Aziatische aandelen
  • Eenvoudig de markt scannen op een groot aantal parameters
  • Resultaten filteren op o.a. handelsvolume, bewegelijkheid en marktkapitalisatie
  • Direct overzicht van de grootste stijgers en dalers
  • Fundamentele data beschikbaar in de scanner
Markt Scanner - Scan snel en eenvoudig wereldwijde markten

Features Markt Scanner

Op zoek naar de beste aandelen

De Markt Scanner helpt u bij het vinden van de juiste effecten uit het grote wereldwijde aanbod. Selecteer de markt die u wilt scannen en geef de filters en parameters op om te zoeken naar de voor u interessantste aandelen. Vind bijvoorbeeld de meest verhandelde aandelen met een beurskoers van meer dan USD 40 uit de technologiesector, die de afgelopen maand met minstens 5% zijn gestegen.

Markt Scanner - effecten zoeken

Zoekopdrachten aanpassen, opslaan en hergebruiken

Met slechts een paar klikken kunt u uw zoekopdrachten wijzigen en opnieuw uitvoeren. Om op elk moment toegang te hebben tot uw persoonlijke marktscans, kunt u ze eenvoudigweg opslaan. Verminder de tijd die noodzakelijk is om effecten te analyseren en vind de beste aandelen, opties en andere effecten sneller met de Markt Scanner.

Markt Scanner - eenvoudig zoekopdrachten aanpassen

Rechtstreeks handelen vanuit de Markt Scanner

Zodra u uw marktanalyse heeft afgerond en interessante effecten heeft gevonden, kunt u direct vanuit de lijst met zoekresultaten een order aanmaken. Klik, afhankelijk van of u een effect wilt kopen of verkopen, op de bied- of laatprijs. U kunt vervolgens de positiegrootte aanpassen en het ordertype selecteren. In de display van het orderpanel wordt u duidelijk geïnformeerd over uitvoeringen en effecten in uw portefeuille.

Markt Scanner - effecten handelen via de trading tool

Overige Trading Tools

Trading Tools ontdekken