Mobiel beleggen bij LYNX

LYNX Apps – mis geen seconde van de beurs

Bent u onderweg? Of heeft u uw PC of laptop niet bij de hand? Geen enkel probleem. Met onze apps voor de mobiele telefoon en tablet heeft u ieder moment van de dag toegang tot de beurzen en uw persoonlijke rekening. LYNX gaf beleggers als eerste van Nederland de mogelijkheid om via de mobiel orders in te leggen en real-time posities en portefeuilles te volgen.

Tablet

Of u nu iOS of Android heeft; de LYNX Apps overtuigen op het gebied van gebruiksgemak, betrouwbaarheid en prestatie. En als u onderweg toch een keer geen internetverbinding heeft, aarzel dan niet ons te bellen; wij leggen geheel kosteloos al uw orders voor u in.

De voordelen op een rij:

  • Bekijk real-time streaming koersen en grafieken
  • Handel in alle aandelen, opties, futures en valuta
  • Stel mobiele koersalerts in
  • Scan en vind nieuwe kansen via de mobiele scanner
  • Volg real-time uw orders, portefeuille en lopende posities

Dislaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Opties
Waar in deze uiting wordt gesproken over opties willen wij u graag wijzen op het volgende. Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

Futures
Waar in deze uiting wordt gesproken over futures willen wij u graag wijzen op het volgende. Futures zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27