De LYNX Trader Tools

Het LYNX Handelsplatform is al meerdere keren bekroond om de betrouwbaarheid en technische superioriteit. Hier hebben de LYNX Trader Tools zeker aan bijgedragen. Deze tools stellen u in staat optimaal gebruik te maken van iedere kans die zich op de beurzen voordoet.

GrafiekTrader - LYNX Trader Tools

GrafiekTrader

Direct in de grafiek handelen

Directer gaat niet: met GrafiekTrader heeft u de mogelijkheid om direct in de realtime grafiek orders te plaatsen, wijzigen of annuleren. Zo kunt u snel, zonder enige vertraging, reageren op koersveranderingen, bijvoorbeeld om uw winsten op het juiste moment veilig te stellen.

  • In de grafiek supersnel orders inleggen of wijzigen
  • Met één muisklik verschillende orders (bijv. limiet-, stop- of bracketorders) inleggen
  • Voeg verschillende technische indicatoren toe aan uw grafiek
  • Maak uw eigen template met indicatoren en voeg deze toe aan al uw grafieken
  • Bekijk uw winsten en verliezen realtime

Dislaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27