LYNX Beursflash | Aandeel NVIDIA: gaming divisie onder druk

Door Justin Blekemolen


NVIDIA
ISIN: US67066G1040
|
Ticker: NVDA --- %

---
USD
---% (1D)
1W ---
1M ---
1Y ---
NVIDIA aandeel

In de LYNX Beursflash bespreekt Justin Blekemolen elke week verschillende aandelen op basis van fundamentele en technische analyse. In deze aflevering bespreekt hij het aandeel NVIDIA (NVDA). Mis geen Beursflash video, abonneer gratis op ons kanaal: https://goo.gl/ukhglM

NVIDIA is natuurlijk bekend als producent van computerhardware. Ze maken onder andere videokaarten, chipsets, maar ook grafische chips voor bijvoorbeeld spelcomputers. Daarnaast zijn ze ook actief in de Cloud en met datacenters. NVIDIA is eigenlijk de pionier op het gebied van grafische processorchips. Bijna alle grote techbedrijven zijn wel klant van NVIDIA, denk bijvoorbeeld aan Google, maar ook Walmart en BMW. Toch ligt de koers stevig onder druk en ook in de afgelopen weken zagen we een forse daling.

Bekijk meer LYNX Beursflash afleveringen

Op de onderstaande pagina’s kunt u meer afleveringen van de LYNX Beursflash bekijken.

Editorial credit: Michael Vi / Shutterstock.com

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Stuur een bericht naar Justin Blekemolen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.