Aandeel Koninklijke Vopak

Alles wat u moet weten over het aandeel Koninklijke Vopak: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

Koninklijke Vopak N.V.

ISIN: NL0009432491
Tickercode: VPK | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Koninklijke Vopak kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Koninklijke Vopak: Analyses & tips

Waarom in aandelen Koninklijke Vopak beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Koninklijke Vopak. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Koninklijke Vopak op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Koninklijke Vopak te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Koninklijke Vopak door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Koninklijke Vopak te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Koninklijke Vopak

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Koninklijke Vopak : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Koninklijke Vopak: Bedrijfsinformatie Koninklijke Vopak N.V.

Vopak is een onafhankelijke tank terminal operator. Het bedrijf verzorgt de opslag en overslag voor massavloeistoffen zoals olieproducten, gasvormige chemicaliën en plantaardige oliën. Vopak heeft wereldwijd terminals, voornamelijk in havens. De gespecialiseerde faciliteiten bestaan uit tanks, stations om vrachtwagens te laden en pijplijnen. Daarnaast faciliteert Vopak toegang tot weg en spoornetwerken om de vloeistoffen verder te vervoeren. Ruim 35% van de omzet wordt in Nederland behaald. De regio Azië volgt, die goed is voor bijna 30% van de omzet. Begin 2017 had Vopak ruim 3.500 medewerkers in dienst.