Aandeel Nemetschek

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Nemetschek? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

ISIN: DE0006452907 | WKN 645290
Tickercode: NEM | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Nemetschek kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Waarom in aandelen van Nemetschek beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Nemetschek. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Nemetschek kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel Nemetschek

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Nemetschek : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel Nemetschek: Bedrijfsinformatie Nemetschek SE

Nemetschek SE is een toonaangevende wereldwijde leverancier van software voor architecten, ingenieurs en de bouwindustrie. Het in 1963 opgerichte bedrijf ontwikkelt en verkoopt producten voor het ontwerp, de bouw en het beheer van gebouwen en onroerend goed, alsook voor de multimediasector. Nemetschek ontwikkelt, produceert en verkoopt softwareoplossingen die in alle domeinen van de bouwindustrie worden gebruikt. Deze oplossingen omvatten grafische, analytische en commerciële toepassingen waarmee de typische waardeketens van de bouwnijverheid, van planning, visualisatie en bouwvoortgang tot en met exploitatie, in kaart worden gebracht en afgedekt. Het spectrum van software-oplossingen omvat bijvoorbeeld CAD-toepassingen (Computer-Aided Design) voor architecten en ingenieurs of software-instrumenten voor kostenplanning, aanbesteding en gunning van bouw- en produktiecontracten. Daarnaast worden softwareproducten voor vastgoed- en gebouwenbeheer, alsmede voor de filmindustrie ontwikkeld en op de markt gebracht. Volgens haar eigen informatie heeft de Nemetschek Group nu 67 vestigingen wereldwijd en 4 miljoen gebruikers in 142 landen.

Address
NEMETSCHEK SE
Konrad-Zuse-Platz 1
81829 München
Nemetschek

Phone
+49-89-92793-0

Fax
+49-89-92793-5200

Email
investorrelations@nemetschek.com

Internet
www.nemetschek.com