Aandeel Peugeot

Wat is de koers en verwachting van het aandeel Peugeot? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

Lees verder

Waarom in aandelen van Peugeot beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook Peugeot. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen Peugeot kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Aandeel Peugeot: Bedrijfsinformatie Peugeot S.A.

De oprichting van Peugeot gaat terug naar het jaar 1810 en heeft haar hoofdkantoor in Rueil-Malmaison. Peugeot is de tweede grootste autofabrikant ter wereld en is onderverdeeld in drie divisies. Divisie auto, divisie auto-uitrusting en divisie financieringsactiviteiten. De afdeling auto en auto-uitrusting is goed voor 98 procent van de omzet. De autobouwer is actief in 160 landen en heeft zo’n 10.000 verkoopgarages. Hiermee heeft Peugeot ongeveer 6 procent marktaandeel. Het aantal verkochte auto’s, scooters en bestelwagens ligt rond 1,7 miljoen. Enkele bekende types zijn Peugeot 208 en Peugeot 2008.