ETF van de week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares S&P Information Technology (QDVE)

Informatietechnologie is nog steeds de snelst groeiende sector en blijft populair bij beleggers. Al meer dan twee jaar bevindt de ETF zich in een stijgende trend en het einde van de rally is nog niet in zicht.

Grafiek iShares S P Information Technology - ETF van de Week

Uitleg: Vanuit technisch oogpunt bevinden we ons momenteel in een kleine correctiefase binnen de stijgende trend. Hier kunnen we proberen in te stappen op zwakte. Daarbij plaatsen we de stoploss onder de laatste bodem wat een zeer hoge kans/risico verhouding oplevert.

Setup: We stellen de limiet voor de instap in op € 7,71. De stop plaatsen we op € 7,65. Mocht de rally op de Amerikaanse aandelenmarkt doorgaan, dan blijft deze ETF ook stijgen. De ETF heeft weerstand aan bovenkant van het trendkanaal en we leggen ons koersdoel voorlopig op €8,20. De kans/risico verhouding is bij deze setup meer dan 8.

Trading setup iShares S P Information Technology - ETF van de Week

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze trade volgen?

Volg trade in LYNX Basic

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart