ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

ETFs Physical Silver ETF (VZLC)

Eind december, na een lange periode van correctie, slaagde het edelmetaal erin om uit de dip te komen. Als gevolg daarvan werden technische koopsignalen gecreëerd waardoor de prijzen snel weer opliepen. Na een winst van meer dan 10% binnen een paar weken, wordt er nu weer wat winst genomen. De correctie komt in de buurt van de voortschrijdende gemiddelden van de periodes 20 en 50.

Uitleg: Op dit moment ziet het ernaar uit dat de huidige tussentijdse correctie weer een geweldige koopmogelijkheid zal opleveren. Prijzen tussen 14,75 en 15,00 EUR zouden vanuit het huidige perspectief goede uitgangspunten zijn. Als de opwaartse trend zich voortzet, verwachten wij nog steeds dat prijzen in de range van EUR 17 tot 18 in de eerste helft van het jaar mogelijk zijn.

ETFs Physical Silver ETF (VZLC)

Setup: Alleen de plaatsing van de stoploss kan op dit moment niet goed worden besproken. Hiervoor zullen we moeten wachten op het moment dat de prijzen weer omhoog gaan. De bodem die zich daarna vormt zal dan dienen als steun waaronder wij onze stoploss plaatsen.

ETFs Physical Silver ETF (VZLC) etf

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze ETFs Physical Silver ETF (VZLC) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart