Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Group Physical Bitcoin ETC (BTCE)

De Group Physical Bitcoin ETC belegt in de cryptocurrency Bitcoin. De prestaties van de index worden gerepliceerd door een obligatie aan toonder die fysiek gedekt is door de overeenkomstige cryptobezittingen. De ETC kan worden verhandeld via de beurs via de ticker BTCE. De bankencrisis heeft voor de terugkeer van het optimisme op de cryptomarkten gezorgd.

Uitleg: In de nasleep van de bankfaillissementen in de VS en de overname van Credit Suisse door UBS is de Bitcoin weer in de spotlights komen te staan. De Bitcoin is technisch uitgebroken boven de $ 25000. Een eventuele pullback willen we gebruiken om in te stappen. Een voordeel van de hier besproken Bitcoin ETC is dat beleggers recht hebben op de onderliggende cryptocurrency.

Set-up: Bij een terugval van de de Bitcoin koers zou men een long positie in de ETC kunnen overwegen. We leggen een koop-limiet in de buurt van de 23 euro. We plaatsen de stoploss vervolgens onder de 21,70 euro.

Group Physical Bitcoin ETC (BTCE) | btc-e | ETC Group crypto
Group Physical Bitcoin ETC (BTCE) | btc-e | ETC Group crypto

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID informatie

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart