ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Invesco Russell 2000 UCITS ETF (SC0K)

Deze ETF volgt het rendement van de small-cap aandelen in de VS. De Russell 2000 index volgt de kleinste 2000 van de Russell 3000 Index, die ongeveer 10% van de totale marktkapitalisatie van die index vertegenwoordigen.

Uitleg: Na maanden van een moeizame zijwaartse fase, slaagden de stieren er in november eindelijk in om naar de bovenkant uit te breken. Op 103 euro namen de beren echter de teugels in handen en corrigeerde de ETF terug naar de 200-dagenlijn. Deze terugval biedt ons nu een aantrekkelijke instapmogelijkheid om te profiteren van een herstel van de Amerikaanse small caps.

Setup: Een doorbraak boven het hoogtepunt van maandag kan een ideale trigger zijn voor een long positie, die we ook weer onder dezelfde candle afdekken met een stoploss. Met deze set-up willen wij inspelen op een korte-termijn bounce richting de 98 tot 100 euro range. Indien u de trade iets meer speling wilt geven, kunt u ook de laagste koers van vrijdag als stoploss kiezen.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Invesco Russell 2000 UCITS ETF (SC0K) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart