ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Core S&P 500 ETF (SXR8)

De Amerikaanse markten hebben hun correctie eind september al met succes afgerond. De eerste kleinere koopsignalen werden gevormd en er werd een hardnekkige weerstand opgebouwd in de onderstaande ETF net boven de 290 euro. De shortsellers hebben hun stops boven dit niveau geplaatst. Na de uitbraak is er de laatste dagen een opwaartse ontlading geweest.

Uitleg: De rally op Wall Street gaat door, maar geen enkele uptrend kan voortbestaan zonder een terugval. De laatste paar handelsdagen waren ongelooflijk sterk en nu zou er weer winst moeten worden genomen. De EMA20 zal hierbij waarschijnlijk een belangrijke rol spelen. Een correctie tot aan dit niveau biedt een aantrekkelijke koopmogelijkheid.

iShares Core S&P 500 ETF (SXR8)

Setup: De trend van de indicator wijst naar boven en daardoor komt de mogelijke entry steeds iets hoger te liggen. De terugval naar het 20-daags gemiddelde is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid om in een stijgende trend in te stappen. De stop wordt dan ook gewoon onder de laatste bodem gezet.

iShares Core S&P 500 ETF (SXR8) volgen

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Core S&P 500 ETF (SXR8) volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart