ETF van de week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

 

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF

Het iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF volgt de performance van een index die is samengesteld uit aandelen van bedrijven in ontwikkelde en opkomende markten die zich richten op elektrische voertuigen en aandrijftechnologieën. Nadat de ETF in februari was gestegen, volgde een zijwaartse beweging die een opwaartse driehoeksformatie vormde.

Uitleg: Tot de grootste holdings van het ETF behoren bekende namen als Tesla, BYD, General Motors, Infineon, Samsung en Nvidia. Door in het ETF te beleggen heeft u niet alleen de directe begunstigden zoals autofabrikanten in uw portefeuille, maar profiteert u ook van ook van innovaties door te beleggen in leveranciers van de bedrijven die de manier waarop wij rijden veranderen.

iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF koers

Setup: Bij het openen van een positie kan men ofwel wachten tot de uitbraak uit de driehoeksformatie zich voordoet, ofwel direct een vroege instap maken door nu te kopen met de volledige positie of een gedeeltelijke positie. In onze variant kiezen we voor een directe toetreding in de ETF en zetten we de stop onder de laatste low, onder de onderste trendlijn van de formatie.

iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart