Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Invesco Solar Energy UCITS ETF (S0LR)

De Solar Energy ETF biedt ons de mogelijkheid om een gediversifieerde blootstelling aan de zonne-energie sector te krijgen. De bedrijven in deze ETF halen een aanzienlijk deel van hun inkomsten uit de productie van zonne-energiesystemen, omvormers, batterijen en andere energieopslagsystemen. Maar ook leveranciers van grondstoffen, onderdelen of diensten aan producenten of ontwikkelaars van zonne-energie zijn vertegenwoordigd. Sinds mei beweegt deze
ETF met overtuiging richting het noorden.

Uitleg: Hernieuwbare energie wordt steeds belangrijker voor de energievoorziening. Er stroomt dan ook steeds meer geld naar de zonne-energiesector. De weerstand op 46,50 euro vormt momenteel een tijdelijke barrière voor de zonne-ETF, die de stieren nu snel weer moeten overwinnen. Een uitbraak boven dit niveau zou ons namelijk een aantrekkelijk koopsignaal geven. Als we echter slotkoersen onder de EMA-20 krijgen, wordt de set-up tenietgedaan.

Set-up: Bij een uitbraak boven 46,50 euro zou het openen van een long positie veelbelovend kunnen zijn. De positie kan vervolgens worden afgedekt met een stoploss op 44, onder de EMA20

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de Invesco Solar Energy UCITS ETF (S0LR) volgen? Volg dan de trade in LYNX+ middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart