Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts. De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse

 

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares MSCI China ETF (ICGA)

De Chinese aandelenmarkt bevindt zich sinds maart dit jaar in een aanhoudende neerwaartse trend. Pas in juni slaagden de stieren erin een einde te maken aan de bearish drive, maar dit koopsignaal werd snel weer tenietgedaan. Kort daarna gingen de beren nog een stapje verder en de hele markt is nu in vrije val.

Uitleg: Wij zien momenteel precies het tegenovergestelde als in de Amerikaanse markt, die zich in een positieve overdrijvingsfase bevindt. Hier hebben we te maken met een negatieve overdrijvingsfase. Tegelijkertijd bieden dergelijke bewegingen ook zeer goede kansen die benut moeten worden.

iShares MSCI China ETF (ICGA)

Setup: Zolang de markt daalt, moeten beleggers van deze ETF afblijven. Een koopsignaal zou in deze parabolische fase ontstaan, zodra de koersen boven de hoogste koers van de vorige dag komen. Daarna kan onmiddellijk een koop worden geactiveerd en de stop zou dan onder de low van de hele pullback gaan. U kunt deze ETF op basis van deze gedachtegang zelf aankopen. Ter inspiratie is daarbij onderstaande setup toegevoegd. Let wel, deze ETF van de week kan worden gezien als risicovol.

 

iShares MSCI China ETF (ICGA)

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares MSCI China ETF (ICGA) volgen?

 

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart