ETF-van-de-week
Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA)

De iShares MSCI China UCITS ETF streeft ernaar het rendement te volgen van een index die bestaat uit grote en middelgrote Chinese bedrijven. De ETF biedt ons een gediversifieerde selectie aan Chinese bedrijven. Nadat de ETF in mei zwakte vertoonde, slaagde de koers erin om de EMA-20 en EMA-50 voortschrijdende gemiddelden te heroveren.

Uitleg: Vorige week kwam er weer leven in de eerder afgestrafte Chinese aandelen. Het ziet er naar uit dat de gunstige niveaus de kopers zullen doen terugkomen. Tot de grootste posities van het ETF behoren bekende bedrijven als Tencent, Alibaba, China Construction Bank, JD.Com en Baidu. Xiaomi, Netease, Yum China en BYD zijn ook interessante posities in het ETF. Mocht er een aanhoudende trendombuiging komen in Chinese aandelen, dan zijn wij met dit ETF ideaal gepositioneerd om van deze ontwikkeling te profiteren.

iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA) koers

Setup: De uitbraak uit de zijwaartse beweging heeft reeds plaatsgevonden. Wij openen direct een positie in deze ETF en dekken deze af onder de laatste low van de zijwaartse range. De kans-riscoverhouding spreekt voor zichzelf.

 

iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA) setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares MSCI China UCITS (ICGA) ETF volgen?

Volg trade in LYNX Basic


--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart