ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares NASDAQ 100 UCITS ETF (NQSE)

Deze ETF streeft ernaar het rendement van de NASDAQ 100 Index te volgen en bestaat uit de 100 grootste niet-financiële bedrijven die genoteerd zijn aan de NASDAQ. De ETF biedt toegang tot internationale grote kapitalisatiebedrijven uit industriegroepen zoals computerhardware en -software, telecommunicatie, detailhandel / groothandel en biotechnologie.

Uitleg: Na de uitverkoop van technologieaandelen is het heel goed mogelijk dat beleggers zich opnieuw in de grote namen zullen inkopen. De grootste posities van deze ETF zijn de bekende zwaargewichten Apple, Microsoft, Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla, evenals Alphabet en Adobe. Met onze opzet hebben we een klein risico, maar een grote kans om te profiteren van de ontwikkeling van de technologie-index.

Setup: Voor ons handelsscenario gebruiken we de candle van maandag als trigger voor zowel de instap als de stoploss. Dit klinkt heel eenvoudig, maar kan in de huidige marktsituatie leiden tot aantrekkelijke instapmomenten. Ten minste één bounce richting 10,50 EUR zou moeten werken. Daarna worden de kaarten opnieuw geschud.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag de iShares NASDAQ 100 UCITS ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart