Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts. De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse
 

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Nasdaq US Biotech ETF (2B70)

De correctie bij de biotechnologieaandelen op Wall Street eindigde in juni. Naast de bekende vaccinatie-aandelen zoals Moderna en BioNTech, konden talrijke andere aandelen zich bij de rally aansluiten. Samen met de Nasdaq is deze ETF de afgelopen dagen fors gecorrigeerd, maar de ETF lijkt nu een goede bodem te hebben gevormd boven de 5,90 EUR.

Uitleg: Op voorwaarde dat Wall Street de correctie van de voorbije dagen niet voortzet, zou het de biotech sector kunnen zijn die de volgende opwaartse golf inzetten. De sector toonde maandag al relatieve kracht en wist aan het einde van de dag in een bad van rode cijfers uit te blinken met winsten.

iShares Nasdaq US Biotech ETF (2B70)

Setup: Een koopsignaal krijgen we bij een doorbraak boven de 6,15 EUR. Een eventuele entry kan worden afgedekt met een strakke stop, onder het laagste punt van de laatste weken. Het risico is dus uiterst beperkt en beheersbaar. Vervolgens zou ons een stijging naar de highs van februari te wachten kunnen staan. Na een doorbraak zijn flink hogere koersen mogelijk.

 

iShares Nasdaq US Biotech ETF (2B70)

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Nasdaq US Biotech ETF (2B70) volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart