Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

iShares Oil & Gas Explorer ETF (IS0D)

Olie- en gasaandelen behoorden de afgelopen weken tot de grootste verliezers op Wall Street. De reden was niet alleen het coronavirus, maar ook de opzettelijk gecreëerde conflicten tussen Rusland en Saoedi-Arabië. De bedoeling van Rusland is heel duidelijk. Als de olieprijs zo laag blijft, zullen sommige Amerikaanse oliemaatschappijen vroeg of laat failliet gaan.

Uitleg: Ondertussen lijkt de olieprijs echter aanzienlijk te herstellen van de absolute dieptepunten. Dit zou nu in toenemende mate de aandelen in de sector moeten beïnvloeden. Gewelddadige bewegingen op korte termijn, zoals we hebben gezien in aandelen als BP, Chevron en Royal Dutch Shell, zullen waarschijnlijk doorgaan.

iShares Oil & Gas Explorer ETF grafiek

Setup: De olie aandelen ETF is nog niet uitgebroken op USD-basis. De recente hoogtepunten zijn echter al op EUR-basis gebroken. Een aankoop zou de moeite waard moeten zijn in het geval van een zwakte onder 6,50 EUR. De stop kan dan onder de laatste correctiebodem worden geplaatst.

iShares Oil & Gas Explorer ETF trade volgen

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares Oil & Gas Explorer ETF (IS0D) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart