Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares Treasury Bond 20+ yr UCITS ETF (IS04)

De IS04 Treasury Bond ETF stelt u in staat te participeren in Amerikaanse staatsobligaties uitgegeven door het Amerikaanse Ministerie van Financiën. De resterende looptijd van de onderliggende obligaties bedraagt meer dan 20 jaar. De opgenomen effecten hebben een “investment grade”-rating en hebben dus een goede tot zeer goede kredietrating. Aangezien obligatiekoersen en rendementen omgekeerd evenredig bewegen, wist de ETF lange tijd enkel neerwaarts te koersen. In juli keerde het tij en wist de ETF de EMA-50 te heroveren.

Uitleg: Wanneer de verliezen op de aandelenmarkten groter worden, gaan beleggers op zoek naar veilige havens zoals staatsobligaties. Na de scherpe terugval van afgelopen vrijdag kunnen beleggers nu weer staatsobligaties gaan oppikken. Onze trigger voor een entry in de Treasury ETF is een doorbraak boven de 4,26 euro. Wij hebben een koersdoel vastgesteld van 4,60 euro. Met een stop-loss onder 4,10 euro hebben wij ons risico duidelijk afgebakend.

iShares $ treasury Bond 20+yr UCITS ETF (Is04)

Set-up: Bij koersen boven 4,26 zou men een long positie in de Treasury ETF kunnen openen. Na de entry kan de trade worden afgedekt met een stoploss onder de lows van de afgelopen weken.

iShares $ treasury Bond 20+yr UCITS ETF (Is04)
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart