ETF van de week
Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven van internationale experts. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

 

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

iShares S&P US Banks ETF (IUS2)

Tot eind september was de situatie in de Amerikaanse bancaire sector nogal slecht. De beren hadden de druk aanzienlijk opgevoerd en er werden vrij duidelijke verkoopsignalen gevormd. Toch heeft de sector zich redelijk kunnen herstellen. De laatste kwartaalresultaten die de Bank of America, Goldman Sachs en Co. publiceerden, gaven waarschijnlijk reden tot hoop.

Uitleg: In de afgelopen weken is er weer een hogere bodem en een hogere top gevormd. Het lijkt erop dat de banken vanaf hier hun reis naar het noorden starten. Tegelijkertijd is ook een omgekeerd hoofd&schouder-patroon zichtbaar, die bijna voltooid is. Een terugkeer naar de hoogtepunten van juni lijkt niet onmogelijk.

Koers S&P US Banks

Setup: In de in euro’s genoteerd ETF krijgen we een koopsignaal boven het niveau van EUR 3,20. De stop kan dan onder de rechter schouder van de SHS worden geplaatst. Met een koersdoel van 3,68 euro levert dit een aanvaardbare risk/reward van 1,9 op.

iShares S&P US Banks ETF (IUS2)

 

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze iShares S&P US Banks ETF (IUS2) volgen?

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart