Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

MSCI India Sap UCITS ETF (XCS5)

Het beleggingsdoel van deze ETF is het volgen van het rendement van de MSCI INDIA TRN Index. De MSCI India TRN Index volgt de prestaties van de Indiase aandelenmarkt door de aandelen van alle grote en middelgrote ondernemingen met een marktkapitalisatie binnen de top 85% van de Indiase markt op te nemen. De ETF belegt voornamelijk in de sectoren financiële diensten, IT, energie, niet-duurzame consumptiegoederen en gezondheidszorg.

Uitleg: Nadat de ETF in april zwakte vertoonde, leek het erop dat er een grote correctieve beweging aan zat te komen. Het tij keerde echter en de stieren waren in staat de stijgende trend te hervatten en de ETF zelfs naar nieuwe hoogtepunten te brengen. Als de Indiase aandelenmarkt sterk blijft, zijn wij met deze ETF goed gepositioneerd om van deze beweging te profiteren.

MSCI India Sap UCITS ETF (XCS5) koers

Setup: Een uitbraak uit de zijwaartse range zou een technische verbetering opleveren en dan kunnen we een long positie openen in deze ETF. De stop-loss zou onder de zijwaartse beweging kunnen liggen, onder de EMA-20.

MSCI India Sap UCITS ETF (XCS5) Setup

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze MSCI India Sap UCITS ETF (XCS5) volgen?

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart