ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Phsyical Platinum (VZLA)

De WisdomTree Physical Platinum ETF biedt beleggers een eenvoudige, kosteneffectieve en veilige manier om te beleggen in de platinamarkt. De ETF wordt gedekt door toegewezen fysiek platina dat in bewaring wordt gehouden door HSBC Bank. Na een scherpe daling in de afgelopen maanden, is de platinaprijs nu weer aan het herstellen.

Uitleg: na een hogere bodem, zagen we vervolgens een hogere top. Hiermee beëindigde de platina ETF zijn neerwaartse trend. Indien de platinaprijs blijft stijgen, kan men van de prijsontwikkeling profiteren door een long positie in deze ETF te openen. In het ideale geval wachten wij op een terugval om deze ETF te kopen met een goede risk/reward.

Setup: een long entry zou aantrekkelijk zijn bij een pullback richting de EUR 81-zone. De trade kan worden afgedekt na een entry met een stop onder EUR 75, onder de EMA-20. Wij stellen het voorlopige koersdoel vast op 90 EUR. Na een uitbraak hierboven wordt de zone EUR 97/98 wellicht ook mogelijk.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Phsyical Platinum (VZLA) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart