ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Copper (OD7C)

De WisdomTree Copper ETF is ontworpen om de DJ-AIG Copper Sub-Index te volgen en verdeelt dagelijks cumulatief gekapitaliseerde rente-inkomsten. Kortom, de ETF biedt beleggers een eenvoudige en kosteneffectieve manier om te beleggen in de kopermarkt. Half oktober brak de grondstof uit een formatie die enkele maanden duurde.

Uitleg: deze uitbraak veroorzaakte een ware lawine van aankopen en de koperprijs explodeerde opnieuw. Sinds het uitbreken van de pandemie lijkt de wereldwijde schaarste aan grondstoffen alleen maar erger te worden. Verdere prijsstijgingen kunnen dan ook niet worden uitgesloten.

Koper ETF | Beleggen in Koper | Copper ETF | Grondstoffen ETFs

Setup: het doel is de ETF aan te kopen bij een lagere notering. De koers kan hier ofwel weer omhoog gaan naar het 20-daags gemiddelde, of pas nadat de uitbraak opnieuw is getest. Dit kan ertoe leiden dat de prijzen weer dalen tot maar liefst EUR 33. Een stop onder het niveau van EUR 31 zou voldoende moeten zijn als hedge.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Copper (OD7C) ETF volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart