ETF-van-de-week

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

De WisdomTree Physical Palladium ETF repliceert de prestaties van de onderliggende index met een CDO die wordt gedekt door fysieke bezittingen van het edelmetaal palladium. De ETF bewoog een geruime tijd neerwaarts onder de EMA-20.

Uitleg: De ETF stelt beleggers in staat om zeer veilig en gemakkelijk te profiteren van de prijsontwikkeling van palladium. Palladium heeft recentelijk een bounce gemaakt en de ETF testte de EMA-50 met een opwaartse GAP na de uitbraak boven 165 euro. Als de koers een beetje terugzakt, kan men een eerste long positie openen. Voorzichtigheid is geboden en pas bij een stevige bodem en herstel kan men een grotere positie overwegen.

WisdomTree Phsyical Palladium (VZLB) koers

Setup: In het geval van een pullback naar het uitbraak gebied, zou het de moeite kunnen zijn om een long positie te openen. Na de entry kan de trade worden afgedekt met een stoploss onder de lows van vorige week.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze WisdomTree Phsyical Palladium (VZLB) volgen? Volg dan de trade in LYNX Basic middels onderstaande button.

WisdomTree Phsyical Palladium (VZLB) setup
  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart